Лили Иванова откри официалната част по раздаването на отличията „Икар“, а тоалетът й обра всички овации

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Изпълнение на Лили Иванова даде начало на официалната част по раздаването на отличията „Икар“.
Дрехите на естрадната прима предизвикаха истински фурор, както сред публиката вчера, така и в интернет пространството днес. Изпълнителката беше в оскъден минижуп, който подчертаваше краката й, в неизменния висок ток.
Ива Тодорова грабна две статуетки за моноспектакъла си „Приятно ми е, Ива“ – за драматургичен текст и за водеща женска роля.
Представлението на театър „ЗОНГ“ „Животът е сън“, което в момента се играе в театър „Азарян“, също получи две награди. Неговият режисьор Дина Маркова взе наградата за дебют, а Боян Арсов – за главна мъжка роля.
Не е само Лили Иванова: Много български звезди крият годините си, дали върши работа – това е друг въпросКолкото да е модерно да се говори за равенството между половете, изглежда, че такова няма, когато за…Mar 24 2019vijti.com

Весела Бабинова беше отличена в категорията за поддържаща женска роля за участието си в „Поп-фолк хроники: Бели птици и куршуми“ на Неда Соколовска в Малък градски театър „Зад канала“.
Статуетката за мъжка поддържаща роля отиде при Йордан Ръсин за превъплъщението му в Глигор в „Нова библия“ на Иван Добчев по пиесата „Суматоха“ на Йордан Радичков в Театрална работилница „Сфумато“.
Награда за изключителен принос към българския театър получи Стефан Цанев, а отличие за за изключителен принос към музиката и културата – Лили Иванова.
„Лили си остава най голямата и най недостижимата… поклон и да е жива и здрава!“, възхищава се на примата читател, обозначил се като Ценител

„И продължава да пее – ФАКТ Великата Лили – талант“, допълва непоколебима нейна фенка.
„За Лили ще се помни и песните й ще звучат като камбани в ушите ви дори и в отвъдното“, уверена е Viki.
„Хубавото е, че въпреки всичките ѝ кусури Лили ще си остане певицата, която България никога повече няма да има!!!“, пише възторжено друга коментаторка.
Вече толкова години Лили се радва на всенародна любов и уважение сред много поколения. Магнетизмът й не спира да вълнува хората, а силният й дух – да буди възхищение!


Източник: Блиц
След лично допитване на Лили Иванова: Врачки огласиха пророчество, свързано с приматаВрачки отложиха новия албум на Лили Иванова за 2020 година, след като примата направила консултации …Mar 22 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!