Попфолк певицата Андреа вбеси Кубрат Пулев, играе си с търпението му

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Андреа пак си играе с търпението на Кобрата.
Кога ще си изпати от това?
Попфолк певицата Андреа отново пренебрегна съвета на приятеля си Кубрат Пулев да престане да се разголва толкова пред обектива.
В последната си изява в “Инстаграм” русокосата сексбомба отново е заложила на провокативна визия,
правейки се на “зайче”.
Андреа с първата си емоционална изповед след мача на КобратаПевицата Андреа за първи път сподели нещо съкровено със своите фенове и последователи в мрежата, вид…Oct 30 2018vijti.com

Снимката акцентира върху огромния бюст на изпълнителката, която позира по черно дантелено бельо. Въпреки че преобладават положителните коментари на феновете й, Кобрата едва ли ще остане доволен от гледката.
Звездата ни в тежка категория на професионалния бокс многократно е повтарял, че поведението на Андреа не му харесва. “Карали сме се, ултиматуми съм поставял, какво ли не. Не съм ОК с тези снимки, но… Някой път ще ми кипне и ще стане страшно. Аз съм зодия телец и съм много търпелив, но когато премине една граница, един момент, когато мине, става страшно и тя трябва да внимава да не минава тази граница.

Това не е необходимо, тя е певица, много талантлива. Прави много международни проекти, има много фенове и това не е случайно. Тя е много истински, хубав човек. Има неща, с които да се похвали, а не да прави просто голи снимки, евтини снимки”, заяви преди няколко месеца той.
Въпреки това обаче, Андреа не послуша съветите му и продължава да обслужва своята мания. Напоследък певицата е запуснала външния си вид, качила е доста килограми и затова не спира да обработва безумните си фотоси с фотошоп.

Явно, не толкова умело, че това да убегне от погледите на феновите й. Постоянно получава упреци от хората, които следят изявите й, че прекалява с обработката на снимките, което я прави да изглежда смешна.
Явно обаче попфолк певицата не обръща особено внимание на критиките и продължава в същия дух. Това изключително много дразни Кубрат Пулев, но засега дори той не успява да я спре.
Източник: Sportal.bg
Цялата истина за огромната истерия около Кобрата и напомпания му национализъм*Едно е сигурно – не е… сигурно, че Кубрат ще се бие с Джошуа за световната титла Че Кубрат Пулев п…Oct 29 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!