Бременна жена изпадна в нервна криза след посещение на видеозон. А когато разберете причината, ще се почувствате объркани

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

По света се случват много странни истории и ви оставят понякога в почуда. Например, всички знаем, че появата на дете е истинско чудо, а много хора остават само с тази мечта да си имат свое.
Все още обаче има голям брой хора, които имат предпочитания за пола на детето си – дали то ще е момче или момиче, а това от своя страна в някои случаи води до истинска лична трагедия.
Ще ви разкажем една покъртителна история за една дама, която научи, че е бременна, а след това последва нещо шокиращо. Приятелят й се обърна към потребителите в интернет за помощ, защото вече се чувства безсилен и е в безизходица.29-годишна жена, която е в кома от 14 години, неочаквано роди дете. Всички се питаха как е възможно, но накрая се разбраНовината, че 29-годишната жена, която от дълго време е в кома, неочаквано е родила момче, шокира мед…Jan 16 2019vijti.com

Когато двамата се запознали и по времето, в което излизали, приятелката му често споделяла, че иска да има момиченце и даже се шегувала, като казва, че, ако е бременна с момче, директно ще направи аборт. Дори и след сватбата им мъжът не придавал особено внимание на думите на половинката си, мислейки, че когато часът настъпи, жената със сигурност ще промени отношението си.
Е, времето дойде – приятелката му забременяла. В 20-та седмица двойката отишла при гинеколога, за да се направи ултразвук и се оказало, че детето им ще е момче.

Когато чула новината обаче, младата дама избухнала гневно и се разкрещяла, че не иска да гледа такова изчадие.
„Тогава осъзнах, че всичките ни разговори през годините за това не са били шега. Надявах се, че всичко е от хормоните, но нещата не се нормализираха и на следващия ден“, признава Реддитор.
Естествено, напрежението в семейството започнало да расте, а младият мъж продължил да намира поведението на съпругата си за странно. Момичето не желало да говори за деца и всеки път, щом подемал темата, че ще си имат момченце, приятелката му просто започвала да плаче. Понякога дори си позволявала да го обижда и пъти от дома им.

Много хора в интернет се обединиха в подкрепа на мъжа. Доста потребите на социалните мрежи изказаха различни хипотези за поведението на приятелката му. Според хората това да имаш бебе е истинска благословия и е грях да се разстроиш, защото не е от пола, който ти се иска.
Двама души решиха да дадат съвети на мъжът, който се чувства в безизходица.
Една анонимна дама изказва мнението, че приятелката на Реддитор минава през пренателна депресия. Тя го съветва постоянно да помага на жена си и да я подкрепя максимално.

Според нея проблемът е в това, че тя се чувства стресирана, защото осъзнава, че губи контрол над тялото си и с нея може да се случват неща, които наистина няма как да контролира.
Тя е на мнението, че трябва да направят всичко възможно да задържат детето, а след раждането, когато тя отслабне и животът й отново е в ритъм, психическото й състояние ще се нормализира.
Друг потребител в мрежата споделя, че е минал през подобна ситуация и най-добрият вариант е съпрузите да говорят един с друг.

„Тя просто си мисли, че отглеждането на момче е много трудно, докато момичетата са по-спокойни и лесни за гледане. Това обаче не е така, децата са си деца, без значение от пола“, споделя Реддитор.
А за вас полът на бебето би има имал такова огромно значение?
Източник: jenata.blitz.bg
Мъката на една жена: Годеникът ми ме заряза, защото забременях, а собствената ми майка ме изхвърли: Господ си знае работатаНикога не съм изживявала по-голяма мъка от деня, в който годеникът ми ме заряза защото разбра, че ще…Jan 9 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!