Като в приказка: Мариана Векилска показа новия си дом в покрайнините на белгийската столица

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившата водеща на Би Ти Ви Мариана Векилска показа новия си дом в Брюксел, който търсеше от Нова година насам упорито, след като реши да заживее в белгийската столица. Тя изостави телевизията след дългогодишна кариера, за да започне работа в Европейската агенция по въздухоплаването.
Векилска се е нанесла в просторен дом в покрайнините на белгийската столица, където е много по-спокойно от центъра. „Като приказка е.“ Така Векилска описва квартала, в който живее и по този начин опровергава публикациите, че съжалява за решението си да изостави Би Ти Ви и да отиде в чужбина. Векилска имаше дългогодишна връзка с радио водещия Симеон Колев, но след като се разделиха, тя реши да започне живота си отначало. Синът им засега остава при Колев, докато Мариана се устрои и свикне с работата.
Мариана Векилска: Съжалявам, че напуснах Би Ти Ви, скуба си косите на новата длъжност в БрюкселМариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен с…Mar 11 2019vijti.com

Наскоро медиите отбелязаха, че журналистката, която цели 18 години от живота си прекара в телевизията е започнала да страда за старото си поприще.
Тя се чувствала потисната и изолирана и вече горко съжалявала за родината си.
Очакванията й, че на новата си работа като експерт в Европейската комисия ще се чувства добре се разминавали с действителността.
Векилска започнала да тъгува по ония времена когато бе сред топ имената на националната ни медия. Вместо да се наслаждава на живота и високия стандарт в столицата на Белгия бившия кадър на бТВ започнала да рови в архивите си и да търси снимки когато се е изявявала като водеща. Малкия екран й липсвал много и тя публикувала снимки под, които пишела тъжни коментари.

Причината да е вечно тъжна не била работата й като експерт. Заплащането било в пъти по-голямо от това в телевизията. Но Мариана започнала да се съмнява в своите възможности. С най-вече й тежал факта, че не може да се сработи с новите си колеги, които били от най-различни кътчета на Европа. Нито да намери общ език с тях.
Дано сега, с намирането на това красиво жилище, Мариана Векилска се съвземе по-бързо и започне да гледа напред.

Източник: Хотнюз
Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти ВиМариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен с…Mar 7 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!