Кичка Бодурова скочи срещу Фънки: Недодялано човекоподобие и недоказан музикант

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Последният епизод на култовото шоу „Като две капки вода“ успя да създаде нов грандиозен скандал между един от членовете на журито и една от най-големите ни български звезди. Непристойни подигравки отстрана на Фънки към гласовитата Кичка Бодурова накараха нейните почитатели да настръхнат към него и да избухнат с остри коментари срещу съмнителното му музикално образование. А непристойното му поведение достигна и до ушите на самата певица, която от години живее в Америка. Кичка не му остана длъжна и изригна в типичния за нея стил.
Стефан Илчев се представи блестящо в последния епизод на „Като две капки вода“ в имитация на Кичка. Той бе доловил всяко нейно движение и дори вибрато в гласа.
Някой го отнесе жестоко в „Като две капки вода“ заради гафа, изстрелял Тита до победатаЗрелищен скандал е избухнал зад кулисите на „Като две капки вода“ заради грандиозния гаф, с който тр…Mar 7 2019vijti.com

Това не остана незабелязано от членовете на журито, но Фънки за пореден път реши да се направи на интересен и да скочи срещу голямата ни звезда.
„Това предаване взе нещо да се скапва. Това ресторантьорско начало на вечерта не е моето, което искам да видя. Знам възможностите на Стефан и не мога да си изкривя душата, че тази песен не беше нищо особено за него. Има лош късмет, че е попаднал на лоша песен. На Кица кое е гениалното“, бяха думите му за изпълнението на Стефан, който трети пореден лайф влиза в женски образ.
Макар голямата българска звезда Кичка Бодурова от години да живее в Америка, тя не спира да поддържа контакт със своите почитатели в родината.

Още по време на имитацията на Стефан те я информираха за големия му успех, но и за заядливите коментари от страна на Фънки, на който не му отива да скача по този смешен начин към вече доказани имена.
„Искам да глагодаря от сърце на прекрасния Стефан Илчев за невероятната имитация. Разбира се, и на екипа от невероятни гримьори на най-гледаното българско предаване. Изпратиха ми видеото веднага. Даже спрях колата, за да го видя. Доколкото за това недодялано човекоподобие и нещастен недоказан музикант Фънки, защо се ядосвате, приятели. Гледам коментарите ви! И аз като вас не мога да разбера с какво е полезен на шоуто. Той дори не разбира подигравките, с които го „обгръщат“.

В България има още един, дето му се иска да бъде „Лорд“. Плюейки другите с жлъч се опитва да гради собствения си имидж. Въпрос на разбиране – едни градят името си с талант и с него обикалят света, други се опитват да лаят като помияри и им се иска да бъдат и те велики“, изригна Кичка с коментар по случай острите думи на закръгления музикант насочени към нея.
Кичка отправи и призив към продуцентите на шоуто. Тя много иска да включат нейните песни „У дома“, и „България“ в шоуто. „И крайно време е да посъветвате журито да коментира само изпълнението-имитация, а не какъв стил те харесват или не“. допълни обичаната ни певица.
Източник: Блиц
Луна без да се усети разобличи голяма тайна за „Като две капки вода“ и фалшът лъснаФолк певицата Луна разкри, че си е правила пластична операция. Тя е извършена преди години извън Бъл…Mar 4 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!