Мариана Векилска: Съжалявам, че напуснах Би Ти Ви, скуба си косите на новата длъжност в Брюксел

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мариана Векилска е преосмислила внезапното си решение да напусне екипа на Би Ти Ви след 18-годишен стаж за телевизията и в момента се чудела как да възстанови изгорените мостове, за да се върне отново като водеща в телевизията. Само 2 месеца след като журналистката замина за Брюксел, където бе назначена в една от структурите на Европейската комисия, тя се почувствала потисната и започнала дълбоко да съжалява, че емигрирала извън България. Очакванията ѝ за новото поприще, в което ненадейно се гмурна, се разминавали с реалността, която я застигнала, и Мариана изпаднала в тежка носталгия по времената, в които бе сред топимената на Би Ти Ви.Мая Манолова релаксира на тишина и чист въздух в палат с басейн край КюстендилМая Манолова заема едно от челните места в класацията за най-имотни български политици. Освен апарта…Mar 11 2019vijti.com

Вместо да се наслаждава на живота си в столицата на Белгия, да посещава нови места и да радва последователите си в социалните мрежи със снимки от тях, Векилска се е заела да рови във фотоархивите си като тв водеща. Тя не спира да публикува умилителни снимки от миналото, под които пише тъжни слова. Причината журналистката да не харесва новата си работа на експерт, не се кореняла във финансовите условия, на които се навила да замине за Брюксел, защото вземала значително по-голяма заплата от тази, която ѝ плащали като водеща на „Тази събота“ и „Тази неделя“.

По-скоро се сдобила със съмнения по отношение на уменията си и не успявала да намери общ език с колегите си, събрани от цяла Европа, вече прекалено дълго време. „Самочувствието ѝ дойде в повече и реши, че ще е незаменима в тази институция. Няма как да стане. Там на никого не му пука, че в България е звезда и всички я познават. Трябва тепърва да се доказва, сякаш е стажантка“, коментират близки до Мариана хора от телевизионната гилдия.

В същото време битовизмите също си казали думата и спомогнали за падането на духа на телевизионерката и разколебаването ѝ дали е поела във вярната посока. Тя все още не успявала да си намери подходящ апартамент, а и нямала време да се устрои, понеже нонстоп била ангажирана в новия си офис, където почивните дни били кът.
Източник: retro.bgЗвездата от „Скъпи наследници“ Ивана Папазова умили всички с това, което направиЛюбимката от „Скъпи наследници“ Ивана Папазова смая Пловдив с това, което направи. Актрисата се вклю…Mar 10 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!