Лекарите вече откриха тайното оръжие срещу сериозните болести, да сме здрави било по-лесно, отколкото си мислим

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Много хора не харесват субпродукти, просто защото им звучи зле, че ядат шкембе, пилешки сърца или дробчета. Но се оказва, че тайната на доброто здраве се крие именно в един субпродукт. Той е както прекрасно мезе, така и много помага на организма ни да се бори с болестите. Става дума за пилешките дробчета. Те се приготвят много бързо и лесно, а ето и какви са ползите от тях. Първо, съдържат сравнително малко количество калории, така че са добър вариант за диета. Второто полезно нещо според лекарите е, че повишават нивата на хемоглобин в кръвта. Тоест, когато нивата му са ниски, кислородът в организма ни не може да се движи. Освен това пилешките дробчета са тайното оръжие, с което се борим срещу ниските нива на желязо. Полезни са и при хора, претърпели операция или кръвозагуба, защото се смилат лесно и са богати на полезни вещества.
Шест бабешки мита за здравето, които следват поговорката „Баба знае най-добре“Бабешките мъдрости (тип „Зиме излизай с храничка, лете – с абичка”) са авторитетен извор на информац…Jan 12 2019vijti.com

В тях се съдържа витамин А, витамин С, витамин В6, витамин Е, калций и желязо, които са от съществено значение за нормалното функциониране на организма ни. Помагат за задравяване на сърдечно-съдовата система и черния дроб. И все пак, добре е да сме наясно откъде идват и да не се подвеждаме по прекалено ниските цени. Също така е най-хубаво да ги купуваме охладени.
Ако сте пушачи или живеете с пушачи, то вашето тяло има нужда от максимално богати на витамин А хранителни продукти. При изучаването на взаимовръзката между белодробните възпаления, емфиземата и витамин А, проф. Бейбът от Щатския университет на Канзас, САЩ, открива, че един от изобилните карцерогени в цигарения дим предизвиква недостиг на витамин А и затова любителите на цигарените изделия трябва по-често да си сервират ястия с пилешки дробчета.
Те обаче не са препоръчителни за хора, страдащи от подагра.
Как да си приготвим това вълшебно вино, за да се радваме дълги години на отлично здраве! Лекува над 100 болестиКое е това растение, което „жили“, но и лекува? При това списъкът от болести, срещу които се прилага…Jan 12 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!