Тази ли е любимата ви поза за спане: Ще ви се случи истинскa промяна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Всички ние си имаме любими пози за спане. Някои от нас предпочитат да спят по корем, други – по гръб, а трети – на лявата или дясната страна. Оказва се обаче, че спането по конкретен начин може да окаже влияние на здравословното ни състояние.
И по-конкретно: спането на лявата страна.
Специалисти твърдят, че може да се случи истинско чудо, ако изберем тази страна, а основната причина за това е, че тя самата е доминиращата линфна страна.
Ако все още описаното ви звучи неясно, то веднага ще ви разясним подробно какво имаме предвид.
Сложете край на безсънните нощи: С тази техника ще се унесете в сладки сънища точно за 2 минутиНяма нищо по-лошо от една безсънна нощ. Понякога има ситуации, в които сутринта тихо се промъква и н…Jan 4 2019vijti.com
Вижте повече детайли по въпроса.
Болката отляво идва най-често от хронична блокада на линфите, докато тази от дясно се дължи на проблеми в черния дроб. Ако сте се чудили някога защо най-често болката идва в конкретна страна от тялото, д-р Джон Джулиард отговаря, че Аюрведа, практикуваща разновидност на алтернативната медицина, има обяснение по въпроса.
Според учението, лявата е страната, на която трябва да спим. Това ще помогне на организма ни както да се избавим от токсините, така и да го заредим с нови сили.

Тънкото черво отстранява отпадъци през илеоцекалната клапа, намираща се вдясно, в самото начало на дебелото черво. Тя преминава отдясно на корема и изхвърля ненужните вещества в маркуча отляво.
Спейки на тази страна, с тежестта си помагаме на тялото да се освободи по-лесно от тях. Специалистите дори твърдят, че след хранене е препоръчително да легнем на лявата си страна, но това съвсем не значи, че трябва да губим деня си в сън – достатъчни са и 10 минути, за да се почувстваме по-добре, просто защото така поставяме в нормално положение панкреаса и стомаха, произвеждащи храносмилателни ензими и помагайки на храната да следва своя естествен ход.

И обратното: ако решим да легнем на дясната си страна, затрудняваме нормалната работа на всички тези органи, тъй като им пречим не само да вършат т. нар. си ежедневни дейности, но и ги караме да се противопоставят на естествената гравитация.В Лас Вегас младеж се хвана на бас за 100 хил. долара, че ще изкара 1 месец в абсолютна тъмнина: дали успя?Преди известно време в Лас Вегас бе сключен необикновен облог. Мъж се съгласи да изкара цял месец в …Dec 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!