Момиче, което се върна от „оня свят“ разкри какво се случва след смъртта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Един от вечните въпроси, които хората не спират и не спират да си задават, е какво се случва с душата след смъртта?
И тя ли също приключва земния си път, или се отправя нанякъде? Преражда ли се, или остава да се носи някъде в пространството?
Все въпроси, на които никой все още не е дал еднозначен отговор.
Ето какво споделя едно момиче, което буквално се е върнало от оня свят.
Когато умираш. Сякаш някаква енергия пренася душата ти в отвъдното. Накъдето и да се обърнете, навсякъде има много ярка светлина.
Имат ли научно обяснение тези чудеса: Няколко истински истории за хора, от различни краища на света, възкръснали след смъртта сиЖивота след смъртта различните религии интерпретират по различен начин. Но историята за възкресениет…Dec 21 2018vijti.com

Може и вече да нямате свое тяло, но усещането е такова, сякаш имате. И изведнъж всичко ви се изяснява. Всичко, което ви е убягвало като знание в живота, сега е съвсем ясно пред вас.
Във въздуха се носи успокояващ шепот и сякаш цял хор гласове пее само за вас. Някъде назад сякаш се чува музика от виолончело, арфа и цигулка. А светлините все едно, че ви разбират.
Същества, които са по-висши от нас, ви посрещат, поздравяват и помагат да преминете през новостите.

Те ще ви дадат безусловна любов.
А после… после сякаш някой натиска бутон и ви пуска целия живот, както казват – като на филм. И виждате всичко, през което сте преминали – от раждането, та чак до последната ви глътка въздух.
Смъртта ви дава възможност да видите накъде щяха да ви отведат всички онези пътища, които по една или друга причина не сте поели в живота си. И да разберете какво ще се да се случи с вас, ако бяхте тръгнали по тях.
Когато „изгледате“ целия си живот, вие ще получите ново тяло, създадено от концентрирана светлина. Но всъщност последното, за което ще мислите, е как изглеждате.

Когато се озовете там горе, ще ви посрещне духовен водач и макар че никога не сте се виждали на земята, вие ще се опознаете. И отново ще бъдете обградени от семейство и приятели.
Тогава ще разберете, че смъртта съвсем не е толкова страшна, колкото изглежда, защото ще осъзнаете, че сте вечни.
Семейна драма: 18 години бях заложник на баща си, дори и след смъртта му го виждам в кошмарите сиИсторията на раждането ми е странна. Преди много време баща ми „откупил“ майка ми от нейните бедни р…Dec 13 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!