Не им е никак лесно на звездите: Отблъсната фенка на Дони се опитала да го убие с черна магия от птичи пера

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Музикантът Дони е странна птица, но такива са и фенките му. Най-напористата от почитателките му дори стигнала толкова далече в мераците си да преспи с него, че му поръчала магия. Поп певецът се опитвал да отблъсне момичето, но то не искало и да чуе за отказ, научи HotArena.
По времето, когато партньор на Дони бе не житейската му половинка Нети, а композиторът Момчил Колев, двамата се радваха на огромна популярност. Мераците на почитателките им често надхвърляли желанието за автограф. Артистичният Дони най-редовно получавал предложения за брак и секс, които по принцип го ласкаели. Една от най-обсебените фенки обаче преминала границата. Именно с нея Дони имал най-големи неприятности.
Здравословни проблеми вкараха Йорданка Христова в болница, певицата претърпя неотложна операцияЙорданка Христова се оттегли от сцената Йорданка Христова претърпяла неотложна операция. Заради напр…Dec 10 2018vijti.com

Девойката успяла да намери домашния му телефон и започнала да му досажда с обаждания. Напористата мома звъняла по всяко време на денонощието с надеждата да чуе гласа на Дони. Когато никой не й вдигал, пристигала пред дома му. Изпълнителят на „Уморени крила” решил, че фенката е просто една фанатично влюбена в своя идол маниачка, която упорито го преследва. Подозренията му обаче се опровергали, когато един ден намерил в пощенската си кутия плик със странно съдържание. Щом го отворил, ексцентрикът изпаднал в ужас. Вътре имало страховит колаж. На изрязана от вестник снимка на певеца били разлепени десетки черни птичи пера. Нямало съмнение, че пратката е магия и той я изхвърлил, пише „Уикенд“.

Притеснен, Дони веднага се допитал до експерти в света на окултното, а те още повече го шашнали, след като му разказали, че перата са един от любимите инструменти на магьосниците в черните магии. Дълго време музикантът не успявал да се успокои. Още повече, че в десетки свои интервюта е признавал, че страда от орнитофобия – заболяване на психиката, при което човек изпитва панически страх от пернати твари. Пациентите с орнитофобия се паникьосват, когато към тях се приближи дори миниатюрно врабче. В пристъп на паника, е възможно да се появят задух, треперене, виене на свят, гадене и ускорено сърцебиене.

За свой късмет след инцидента Дони спрял да получава писма от полудялата си почитателка. И до днес обаче си спомнял за преживения ужас и разказвал с вълнение за него.
А страхът, че лудата може да се завърне, все така го преследвала.
Спасение от страховитите мисли Дони намерил в духовното си усъвършенстване. Той прекарвал дните си в четене на тибетски книги, а често отскачал и до Непал.
Източник: HotArena
Примата Лили Иванова разкрива своя трик за здрава коса и как да имаме перфектна фигура, вижте съветите йПримата Лили Иванова е в отлична форма, въпреки натоварения си график. Ясно е, че тя живее по опреде…Dec 9 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!