Спипаха Лили Иванова на улицата без грим (и Фотошоп) – ето как изглежда Примата всъщност (СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Няма спор – Лили Иванова изглежда чудесно за своите 83 години – с фигура на момиченце и неизчерпаема енергия на сцената. За много от феновете й обаче е необяснима пословичната суета на звездата, която никъде не се появява без професионален грим и прическа, а последните й фотосесии са щедро обработени с Фотошоп.

В светските среди е всеизвестно, че „вечната Амбър“ категорично е забранила любителските снимки и клипове по време на концертите й.

А за публикации в медиите Лили Иванова пуска само фотоси, които предварително са минали през изключително щателна подготовка. В резултат сценичният образ и действителността се разминават диаметрално.

Преди няколко дни папараци успяха да заснемат Примата на излизане от дома й, намиращ се на столичната улица Оборище. Звездата поддържа изключително младежка визия и този път също не бе изневерила на стила си – тесни дънки, очертаващи перфектните й крака, черно яке бомбър и модерни кожени ботуши до коляното. Тя бе придружавана от добре сложени момчета, които й помагаха да се настани в автомобила.

Лили на улицата

Известно е, че единият е на щат при Лили като бодигард, а другият се води шофьор на певицата, но в действителност и двамата са момчета за всичко, предават от kliuki.net.

Лили Иванова папараци

До неотдавна тя използваше друг шофьор, но тъй като не й се понрави начина му на шофиране, побърза да го подмени с настоящия младок.

Звездата пътува с луксозния си джип до всички места в страната, където има концерти, както и до старческия дом, в който е настанена по-голямата й сестра – Магда.

Именно на последния кадър се вижда как изглежда певицата в действителност – без Фотошоп и тежък грим:

Лили Иванова без грим

Източник: Уикенд

Рецептите за имунитет на Лили Иванова и Йорданка ХристоваЛили Иванова и Йорданка Христова безспорно са най-големите авторитети в българската естрадна музика.…Nov 6 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!