Къде да скриете пари у дома: най-добрите и сигурни скривалища

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бели пари за черни дни – много хора следват тази максима и изразяват недоверие към банките, предпочитайки да държат парите си „на сигурно“ у дома. Това обаче изобщо не е лесна задача, защото опитните крадци прекрасно познават повечето популярни скривалища , където хората складират спесяванията си от заплата.

И така – къде да скрием пари в 21-ви век, когато всички скривалища отдавна са известни?

В дамаската на столовете – първо проверяват там, в резервоара – реликвата от 90-те, а вентилационният отвор изобщо трябва да се забрави. Крадците познават всички тези скривалища по-добре от нас!

Всички у дома полудяха по тези мързеливи кюфтетаВ следващите редове ще ви разкрием как да приготвите една от най-лесните и вкусни рецепти. За целта …Apr 16 2022vijti.com

Затова решихме да ви представим най-добрите и сигурни скривалища в дома , от които може да се възползвате:

гнездо скривалище

Птиче гнездо

Парите обикновено се крият у дома. Подходящо е обаче и птиче гнездо, тъй като на нарушителите едва ли би им хрумнало да се катерят на високо.

скривалище в топка за тенис

Топка за тенис

Тенис топките са кухи и лесни за рязане. След това можете да скриете спестяванията и отново да залепите топката. Просто не я смесвайте с „обикновените“ топки за игра!

скривалище в перваз

Перваза на прозореца

Ако планирате да ремонтирате прозорците си, имайте предвид, че винаги можете да оставите малко празно място отдолу или в изолацията, където да скриете пачка пари.

След това просто трябва да замаскирате отвора или да направите „капак“ на скривалището. Или просто да си инсталирате удобно „чекмедже“.

скривалище в розетката

Розетка

Опасно, но същевременно много безопасно от крадци място. Зад пластмасовия капак на слота се крие купчина проводници. Проводниците, разбира се, са изолирани. Там обаче трябва да бъдат скрити само неметални предмети като банкноти или скъпоценни камъни.

пари в буркан

Контейнери за храни, подправки или козметика

Работи чудесно като швейцарски часовник! Купете още един буркан балсам за коса или не бурканче крем за тяло за тази цел. Поставете парите в затваряща се найлонова торбичка, увийте хубаво и я потопете в крема за ръце. Никой не би си помислил да изсипе съдържанието на буркана или флакона! Също толкова сигурно е да ги скриете в буркан с майонеза или лютеница.

Стенни часовници

Колкото до часовниците, имайте предвид, че много стенни часовници имат доста място вътре, до механизма. Точно това, от което баба ви има нужда за златните си бижута!

пари в клавиатурата

Клавиатура

Модерно скривалище, предоставено ни от технологичния напредък. Цифровата клавиатура може да се превърне в малък сейф за съхранение на ценни документи или пари.

Понякога просто трябва да използвате въображението си! Буркани за подправки, обувки, глобус или дори пространство под масата могат да бъдат добро място за скриване на пари.

Надяваме се, че сте намерили тази статия за полезна!

Тази закуска става само за 10 минути, всички я обожават у домаВсе се чудим какво да направим за закуска, а филийките са втръснали на цялото ви семейство? Е, ние в…Apr 10 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!