Работата е ясна! Александра представи Виктор на баща си (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Александра Гърдева и Виктор Стоянов – тези две имена са навсякъде в медиите от вчера насам. Причината – драмата, която се разигра ден преди финала на „Ергенът“, когато Алекс отказа розата от Виктор и по собствено желание напусна предаването заради накърнената си гордост.

Така „служебно“ на финала отидоха Виктория и Дениз, макар по всичко да личеше, че мачото има предпочитания именно към Гърдева.

Той обаче я нарани с бездействието си по отношение на рускинята Виктория.

Макар Александра да не печели шоуто, изглежда извън формата отношенията й с Виктор са се задълбочили. Преди два дни в социалните мрежи се появиха техни папаршки снимки , на които ги виждаме да седят в кафе, а след това с кутии с пици се отправиха с неизвестна посока.

Александра и Виктор среща

Александра и Виктор пица

Наш източник ни докладва, че на въпросната среща на Александра с Виктор извън формата е присъствал и нейният баща. Всички се питат дали между тях не е пламнала любов и тя да го е представила пред своя баща, за да получи одобрението му. Същият ден тя пусна стори в Инстаграм, на което представи баща си. Двамата бяха седнали в същото заведение, в което тя имаше среща и с Виктор.

В интервю за Николаос Цитиридис тя бе доста лаконична по повод отношенията си с Виктор и не пожела да коментира появилите се папарашки снимки. Но пък говори открито за предишните си гаджета.

Преди няколко години заминала за Испания, за да живее с много известен футболист, но запази името му в тайна. Бързо се разделили и тя останала все пак в чужбина. През това време работела като таньорка, миячка на чинии и т.н.

После се запознала с швед, който й подарил ферари. Двамата изкарали 7 години заедно, но приказката приключила и тя се върнала обратно в родината и в „Ергенът“ се надявала да открие истинската и последна любов.

Александра от Ергенът показа любимия си мъж-Снимки Въпреки страстите и нагорещените емоции, които бушуват в риалити шоуто „Ергенът”, Александра не се…May 18 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!