Таро гадания за всички зодии през май: ТЕЛЕЦ – ще вземете кардинално решение; ВЕЗНИ – неочаквано наследство

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Добре познатата ни астроложка Анджела Пърл изготви нова таро прогноза за май 2022 г., която си заслужава да прочетете. Както знаем, нейните прогнози са винаги пълни и изключително точни. Последният месец на пролетта ще премине в спокоен и умерен ритъм за повечето и ще зарадва всички. Днес предлагаме вдъхновяваща прогноза за май 2022 г. за всички знаци на зодиака. Вярваме в най-доброто, нали?

Вучич захапа Запада: Помните ли как убивахте страната ни без решение на Съвета за сигурност на ООН?Президентът на Сърбия Александър Вучич заяви снощи в интервю за Евронюз, че Сърбия е заела позиция п…Mar 26 2022vijti.com

Анджела Пърл прогноза май

Овен

Ще има много пари и възможности за подобрение. Във финансово отношение месецът ще бъде много успешен. „Статусът (паричен или семеен) ще стане по-силен и по-солиден“, казва Анджела Пърл.

През май ще има много страхове и ограничения, които ще повлияят на настроенията на Овена. Не се притеснявайте, защото в крайна сметка всичко ще се оправи. Ще има хора, които ще ви се притекат на помощ. Може да има и добри новини за децата. Здравето ще бъде силно!

Телец

„Честит рожден ден, майски Телци“, казва с усмивка Анджела Пърл и отваря картата на императрицата. Това означава, че много Телци ще се чувстват като кралици и крале през май. Месецът ще мине комфортно и добре. Ще има много пари и настроението ще се повиши.

Май също е много благоприятен месец за обучение. В края на месеца ще трябва да се вземе кардинално решение, което ще включва деца.

Близнаци

Нещо старо ще бъде завършено, за да отвори вратата към по-светло бъдеще. Ще има много страхове, които трябва да бъдат преодолени. Ще има приходи, но ще има и разходи. Няма проблем! Не забравяйте, че в трудни ситуации семейството ви ще ви подкрепи. Добре е да отидете в чужбина. Здравето няма да ви предаде!

Рак

Първата половина на месеца ще бъде нещо като подготовка за втората. Анджела Пърл съветва Раците да се гмурнат в тренировки или да работят за защита от нервно напрежение! Вторият съвет е: „Бъдете спокойни като лотосов цвят и чакайте. Всичко най-накрая ще си дойде на мястото! ”

В средата на май Ракът ще трябва коренно да промени плановете си. Погледнете на това философски и позитивно: всичко, което правите, е за добро!

Лъв

В началото на май много Лъвове ще трябва да се обърнат за помощ към професионалист, на когото се доверяват. Предстоящите празници са добър повод за връщане към традициите – следвайте ги!

Има новини, които са много тъжни. Настъпват промени в личния живот. Обстоятелствата са благоприятни. Ако все още търсите идеала, очаквайте среща в най-неочаквания момент.

Дева

През май Девата ще трябва да вземе важно решение и да реши дали да работи или да учи. Слушайте интуицията си и не се отмятайте. Събитията от този месец ще се развият бързо, буквално със скоростта на мълния. Май ще бъде много активен. Има възможност за пътуване в чужбина. Това е добър момент да започнете да се учите да шофирате или да научите чужд език.

Везни

Възможно наследство. Парите ще дойдат откъдето не ги очаквате. Вашите лидерски умения също ще ви помогнат да увеличите финансовото си богатство.

Бъдете обективни и разумни, за да не изоставите плановете си. Естественият баланс ще помогне за поддържане на емоционално спокойствие и стабилност във всяка ситуация. За да подобрите здравето си, не забравяйте съня и почивката.

Скорпион

През май 2022 г. много представители на тази зодия ще успеят в различни сфери на живота. Но по пътя ще има предизвикателства. Възможно е да има кавги с колеги, които леко ще навредят на репутацията на Скорпиона.

Възможна е романтична среща, която по-късно се превръща в нещо повече. Вероятна е и успешна сделка или договор. Това може да е свързано с недвижими имоти.

Стрелец

Месецът ще бъде активен в работно отношение, но и ползотворен. Възможно е преместване или смяна на работата с по-печеливша. Радостно събитие очаква семействата на много Стрелци.

Струва си да започнете да управлявате вашето жилище. Обучението, започнато по-рано, ще даде реални резултати. Финансовата ситуация ще се стабилизира.

Козирог

С финансите през май нещата ще бъдат доста добре. Печалбите ще растат, но не бива да харчите всяка стотинка. Придържайте се към разумни разходи и бюджет.

Представителите на земните елементи трябва да обърнат внимание на емоционалното си състояние. Постоянният стрес може да предизвика нервно напрежение. Струва си да намалите физическата си активност и да правите по-чести разходки на чист въздух, за да стабилизирате състоянието си.

Водолей

Много Водолеи ще започнат да мислят за преместване в друга страна. В края на месеца подобни планове ще се превърнат в реални действия. Ще има желание за разширяване на бизнеса или жилището.

Във финансово отношение месецът ще бъде много ползотворен. Това е добър момент да регистрирате брака си. През втората половина на месеца е възможна кавга в живота на семействата на Водолеите, която ще развали отношенията и ще предизвика напрежение. За да избегнете това, прекарвайте повече време със своята сродна душа!

Риби

Месецът ще бъде изпълнен с приятни събития. Сякаш Рибите буквално са хванали птичето на щастието за опашката! Възможно е подобряване на жилищното пространство. Ремонтите ще бъдат лесни и безопасни.

Краят на месеца може да бъде доста трудоемък. И на първо място, в психологически смисъл: трябва да изпълнявате дела и обещания, които ще изискват много усилия и стрес от ваша страна. Може да има новини за бременност или друго увеличение в семейството.

Резюме

Последният месец на пролетта ще донесе паричен успех на много зодии. Превключвайки в икономичен режим, можете да спестите нужните ви средства, което ще повиши увереността ви в бъдеще.

Алекс Петканова официално обяви развода с Дани и причината: „Решението ни е окончателно“Алекс Петканова потвърди в Instagram, че тя и Дани Петканов са сложили край на връзката си. Нещо пов…Feb 17 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!