Алекс Петканова официално обяви развода с Дани и причината: „Решението ни е окончателно“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Алекс Петканова потвърди в Instagram, че тя и Дани Петканов са сложили край на връзката си. Нещо повече – инфлуенсърката написа в дълъг пост, че двамата с Петканов са подали документи за развод.

„Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени“, пише Алекс и подчертава, че в раздялата няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната – различия в характерите.

Синът на разделените Алекс и Дани Петканови одра кожата на татко си (Снимки): Една от най-известните инфлyeнcъpcĸи двойки у нас, Aлeĸcaндpa и Дaниeл Πeтĸaнoви , oтнoвo пpoвoĸиpa…Jan 27 2022vijti.com

Алекс споделя, че с Дани не са успяли да преодолеят трудностите, но са полагали сериозни усилия в последните месеци. „Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг“, допълва Петканова. Основен приоритет и за двамата винаги ще продължи да бъде синът им Габриел.

„Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов“.

Припомняме, че в началото на февруари започна да се пише, че инфлуенсърите са разделени и не живят заедно. Последователи забелязаха, че двамата нямат от доста време нови общи снимки, а сторитата им са все от различни места. Двамата имаха една раздяла, но се събраха и ожениха във Vip Brother през 2017 г., когато много техни близки бяха против. Алекс пък бе замесена в секс скандал, за който Дани публично разказа, за да я унижи, но любовта им тогава надделя и двамата си простиха.

Петканови си клъцнаха заедно носовете! Ето резултата (Снимки от операцията): На всички, които с интерес следят социалните мрежи, им направи впечатление отсъствието на едно от…Oct 1 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!