Стъки се нахвърли на Бойко: Този иска да ни вкара във война

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Стъки ФБ

ММА боецът Станислав Недков – Стъки рязко се обърна срещу Бойко Борисов заради позицията му за Украйна.

Ето какво пише той:

„Помните ли как през 2011 премиерът Борисов препоръча на студентите и IT специалистите да станат овчари?

Ако някой е забравил, да си припомни във видеото.

Украинска бежанка във Варна: Има нещо сбъркано в България! Не идвайте тукБулфото, илюстративна България не е желано място за живот, както за младите и можещи българи, които …Mar 17 2022vijti.com

Сега същият този Борисов, вече изпратен в опозиция, ни се самопредложи за овчарско куче. Демек да пази, нас, овцете от вълци.

Днес обаче това овчарско куче разкри истинската си същност на вълк в овча кожа. Претендиращият за държавник – Борисов, заяви, че България трябва да изпрати “всички видове и форми на въоръжение на украинската армия – муниции, снаряди и дори самолети”.

Да вкараш родината си във война и да застрашиш собствения си народ, не е държавническа позиция, а раболепие пред тези, от които очакваш да те реабилитират и назначат отново на власт.

Когато двама братя се бият, покани ги във вас и ги сдобри, вместо да даваш пистолет на единия.“

Напрежението между Украйна и Русия вече е огромно, украинската армия е в пълна бойна готовност, в страната се въвежда военно положениеУкраинската армия е приведена в състояние на пълна бойна готовност, съобщава пресслужбата на министе…Nov 26 2018vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!