Какво става? Пускат нещо на промоция, отиваме в магазина, но оставаме разочаровани!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Все повече сигнали за некоректни промоции в големите хранителни вериги. Десетки са случаите, в които потребители съобщават за една и съща практика – даден продукт е обявен в съответната брошура на промоционална цена, хората отиват, за да си го купят, но на място установяват, че го няма.

Свидетелка от ужаса с починалия мъж в „Кауфланд“: Блъснаха го, стана му лошо и припадна / ВИДЕО77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за олио в Бургас. Той е изчаквал реда си пред един о…Mar 12 2022vijti.com

Обясненията на служителите обикновено са, че вече се е изчерпал. Клиенти обаче твърдят, че дори рано сутрин още в първите дни на промоцията обявеният артикул липсва.

Визират се магазини на „Лидл“, „Билла“, „Кауфланд“, „Т Маркет“. „Здравейте! В магазин „Билла“ в „Тракия“ съм страшно разочарована! С всичките промоции са така! Бързам, иначе щях да снимам – 7 промоции и нито една няма! Жал ме е за възрастните хора как излизат милите разочаравани! Срамота! Излагат се, но и най-лошо е,че им се позволява това!!!! Благодаря!“, пише във Фейсбук пловдивчанка.

Наш читател пък обясни, че във вторник е влязъл рано-рано в магазин на „Т Маркет“, за да си купи уиски на промоция, но е останал разочарован, въпреки че това е първият ден от новата брошура на веригата.

Друг наш читател е попаднал в същата ситуация в два магазина на „Лидл“ тези дни. Килограм кисело мляко, обявено на промоция от 2.75 лева, просто е липсвало и в обекта на бул. „Източен“, и в този, разположен в „Ритейл Парк Пловдив“.

Същото е било положението в „Кауфланд“ с пуснат на промоция зехтин, разказа наша редовна читателка

В Кауфланд тече люта битка за провизии! Народът отново панически пълни количките (Снимки): Истерията покрай увеличението на цените на стоките от първа необходимост у нас съвсем естествено пр…Mar 11 2022vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!