Ето как Гала се лекува от Ковид и се размина само със запушен нос (Рецептата):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като вчера стана ясно, че водещата на „На кафе“, Гала , е болна от Ковид-19 за втори път, тя държи в течение зрителите на предаването си относно състоянието си и провежданото лечение.

Тази сутрин блондинката се включи на живо в предаването от дома си, откъдето поздрави колегите си в панела в „На кафе“.

Този път, за разлика от предишото ѝ боледуване, симптомите са доста поносими и тя не само се чувства, но и изглежда доста свежо. В директна скайп връзка блондинката сподели какво точно й се случва и какво приема, за да се излекува .

„Много трудно разбрах, че съм болна, защото принципно имам синузит, който се обостря от време на време.

Всеки ден си правех тестове, които постоянно излизаха негативни. Имах само проблем с гласа. В неделя сутринта обаче, като се събудих, бях със запушен нос. Направих отново тест и този път той се оказа позитивен“, сподели Гала от дома си.

Гала Ковид

„Нямам почти никакви симптоми. Предишният път, когато бях с Ковид, имах болки в ставите, бях отпаднала, беше доста по-различно. Но не приемам никакви лекарства. Пия добавки – Ресвератрол, цинк, витамин D3 и хапвам бразилски орех, който е много богат на селен. Разбира се и мед в комбинация с лимон и пчелен прашец. Чувствам се добре, като изключим гласа и дращенето в гърлото“, сподели още Гала.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!