Кубрат се събра с Андреа – СНИМКИ

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кубрат и Андреа в компанията на Георги Иванов и ВИП пиара Атанас Лазаров

Двамата се прегръщаха в елитен ресторант в София

Кубрат Пулев и Андреа са отново заедно, установи „България Днес“.

Боксовата легенда и фолкдивата си гукаха на изискана вечеря в руски ресторант в центъра на София. Компания им правеше пиарът на звездите Атанас Лазаров, а изисканите блюда са били дело на мастършеф Наталия Хитрина.

Резил: Дебелата Андреа счупи коледна елха (Снимки)Певицата Андреа поиска да „открадне“ коледна елха в дискотека, но я счупи. Пълничката блондинка хван…Dec 22 2021vijti.com

Кубрат и Андреа изглеждаха така, сякаш току-що са се обяснили в любов един на друг. Новото начало на връзката им беше подсладено от малиново сорбе, но преди десерта двамата похапнаха есетра със специални подправки и руска салата „Арбат“.

БГ космонавт номер едно от години е фен на боксовата легенда.

БГ космонавт номер едно от години е фен на боксовата легенда.

Угощението беше полято само с минерална вода, защото и шампионът, и певицата не близват алкохол.

На съседна до тяхната маса празнуваше със семейството си рождения ден на своя внук, кръстен също Георги, първият български космонавт Георги Иванов.

От години Иванов е сред най-големите фенове на Кубрат Пулев. Много пъти той е поздравявал лично и в социалните мрежи топбоксьора на България. И този път БГ астронавт номер едно не пропусна да изрази почитта си към краля на ринга и неговата дама на сърцето.

Внукът на Георги Иванов - Георги Иванов-младши, също поздрави кумира на дядо си.

Внукът на Георги Иванов – Георги Иванов-младши, също поздрави кумира на дядо си.

Иванов разцелува ВИП двойката и вдигна наздравица в нейна чест.

С прегръдките си в елитния ресторант Кубрат и Андреа сложиха край на слуховете, че раздялата им е окончателна.

Още през миналата година боксовата легенда се появи на купона по случай 61-вия рожден ден на бащата на любимата си – Румен. Тогава той подчерта, че много уважава родителя на Андреа и е в прекрасни отношения с майка й Мариела и брат й Йордан.

След партито фолкдивата не обяви, че двамата с Кубрат са отново заедно. Андреа помести снимки от празненството, придружени с текст, от който става ясно, че Пулев просто е уважил баща й, но това не означава, че двамата ще бъдат отново двойка.

През последната година певицата публикуваше снимки в инстаграм с различни известни мъже. Заподозряха я в „нещо повече“ от приятелство със звездата Рабих ел Зейн и с известен румънски продуцент.

Според запознати обаче това е било само женски трик да събуди ревността на Кубрат и да го върне отново при себе си.

Ето защо изчезна Андреа Банда от „На кафе“! Започнала е лечение…В разгара на тв сезона и без никакви подсказки за предстоящата изненада, Андреа Банда изчезна от „На…Oct 18 2021vijti.com


Източник: bgdnes

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!