Ковид-19 тръшна Гала за пореден път – ето колко е зле положението (Снимка):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

След като миналата седмица се оплака, че е на път да загуби гласа си в ефир, водещата на „На кафе“ днес изненада още по-неприятно феновете си. Красивата блондинка отново е повалена от COVID-19 , а новината обяви лично тя днес сутринта.

Припомняме, че през октомври 2020 година Гала за първи път пипна опасни вирус.

В „На кафе“ си глътнаха граматиката: Гала „замръзна“ на 28Същинска Снежанка е водещата Гала. Облечена в изящна къса рокля и сред коледната украса в „На кафе“,…Dec 10 2021vijti.com

Днес предаването „На кафе“ започна по необичаен начин.

Гала Ковид

Гала се включи в ефир, но не от студиото.

„Добро утро на кафе, но от моя дом. Вчера си направих тест, който се оказа за съжаление положителен“, каза Гала.„Добре съм! Имам леки проблеми с гласа и вкуса, но всичко е наред“, сподели още водещата.

Тя поясни, че колегите й няма да бъдат карантинирани, защото в студиото спазвали всички противоепидемични изисквания.

„Десет дни няма да ме има. Толкова ще е карантината ми.

За съжаление и да се почувствам по-добре няма да мога по-рано да прекратя карантината“, сподели още Гала, която призна, че я е яд, че няма да е в студиото, защото е сигурна, че колегите й ще си изкарат страхотно там.

Гала призна за здравословен проблем в ефир: Може да си изгубя гласаТв водещата Гала тази сутрин призна в „На кафе“ за здравословен проблем, който я мъчи от известно вр…Jan 28 2022vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!