Всички обожават Мелания, но вижте само предишната съпруга на Доналд Тръмп – на 58 изглежда направо божествено! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Доналд Тръмп е медиен магнат и бивш световен лидер със завидна кариера. Освен всичко останало той е признат и за голям женкар, а в живота си е имал някои от най-красивите жени в света. Да, за бившата първа дама на САЩ, Мелания Тръмп, се носят легенди, а стилът ѝ все още вдъхновява хиляди жени по цял свят. Но спомняте ли си втората съпруга на Тръмп ?

Няма бивши първи дами: Мелания Тръмп засенчи всички с луксозна черна рокля на Valentino (Снимки): Макар и мандатът на Доналд Тръмп като президент на САЩ да бе доста спорен според някои, в едно нещ…Dec 2 2021vijti.com

Доналд Тръмп Марла

Марла Мейпълс е втората съпруга на Доналд Тръмп и актриса, макар и не особено успешна. В момента е на 58 години, но никой не би ѝ ги дал, ако я види на улицата или на едно от любимите ѝ места – плажа в Маями.

Рядко виждаме Марла публично, но тези дни втората съпруга на бившия президент на САЩ показа фантастичната  си фигура на плажа в Маями.

Марла Мейпълс бански

Марла и Тръмп застават пред олтара през 1993 г., два месеца след раждането на дъщеря им Тифани. Всъщност връзката между двамата започва, докато Тръмп е женен за първата си съпруга – Ивана. Съюзът му с Мейпълс обаче е обречен на неуспех още в началото и те се развеждат пет години по-късно.

Доналд Тръмп с Тифани

„Не бяхме съгласни с възгледите на света и имахме различни идеи за отглеждането на дъщеря ни“, каза Марла пред People преди пет години.

След развода с Доналд, Марла се мести в Калифорния, за да отгледа дъщеря си.

„Занимавах се с ню ейдж и филантропия, за да остана фокусирана върху отглеждането на детето си. „Нямах представа, че ще я отгледам сама“, призна тя в интервю.

Тя допълни, че Тръмп е осигурил на дъщеря им висше образование и всичко необходимо финансово, но всичко останало прави сама.

Марла Мейпълс и Тифани Тръмп

Тръмп се среща с бившия модел и актриса през 1985 г. на тенис турнир, докато все още е женен за Ивана. Именно тяхната афера става причината за разпадането на брака на Ивана и Доналд, а американските медии следят отблизо развитието.

Тръмп признава, че не е искал да се жени повторно, но всичко се променя заради бременността на Марла. Много смут внася и подписаният от нея предбрачен договор, но бившият президент на САЩ казва, че е необходимо той да може да спи спокойно.

Марла Мейпълс

След развода Марла не забогатява като Ивана и няколко пъти публично заявява, че е смешно, когато хората смятат, че е забогатяла заради развода.

Тръмп не крие, че е щедър финансово към жена си, но слуховете спират до тук.

И двамата продължават живота си, без да се унижават взаимно.

Мелания Тръмп се завърна! С новата прическа е по-прекрасна отвсякога (Снимки):Любимата Първа дама на американците, Мелания Тръмп , най-накрая бе видяна публично и по този повод т…Jun 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!