Мелания Тръмп се завърна! С новата прическа е по-прекрасна отвсякога (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Любимата Първа дама на американците, Мелания Тръмп , най-накрая бе видяна публично и по този повод тя се похвали с новата си прическа .

Откакто Джо Байдън встъпи в длъжност като президент на САЩ след Доналд Тръмп, не стихват въпросите дали Мелания ще се разведе с Доналд и къде ще живее. Оттогава обаче тя не е виждана публично. Най-накрая тези дни журналистите я засякоха в компанията на конгресменката Клаудия Тени, която публикува снимка в профила си в Twitter.

Всички още говорят за нея: Вижте 90-метровата сватбена рокля на Мелания Тръмп, която тежи 25 кг! (Снимки):Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания отпразнуваха 16-ата годишнина от сватба…Apr 27 2021vijti.com

Новата прическа на Мелания, която е по-ярка от преди, привлече много внимание – изглежда, че сега бившата Първа дама е на път окончателно да стане блондинка.

Мелания Тръмп нова прическа

Повечето фенове коментират, че новият цвят й подхожда напълно и че бившата първа дама на САЩ изглежда перфектно.

Що се отнася до спекулациите с развода, наскоро Доналд Тръмп говори пред Newsmax за Мелания и по този повод я засипа с комплименти.

„Мелания е много уверен човек. Беше изключително успешна като модел и е много скромна, така че хората я обичат. „Знаете ли, утре ще изнеса реч в Охайо и още отсега мога да предскажа, че ще има много транспаранти, на които ще пише „Обичаме първата си дама“, каза Тръмп.

Мелания едва дочака да свърши мандата ѝ и избяга с 200 от Тръмп! (Видео): До вчера първата дама и съпруга на бившия президент на САЩ, Мелания Тръмп , едва дочака да свърши…Jan 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!