Всички още говорят за нея: Вижте 90-метровата сватбена рокля на Мелания Тръмп, която тежи 25 кг! (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания отпразнуваха 16-ата годишнина от сватбата си на 22 януари. В светските среди още се говори за грандиозната церемония, струваща над 1 милион долара през 2005 година.

Бракът на Мелания с Доналд е трети поред за милиардера.

Мелания Тръмп с писмо до БорисовПървата дама на САЩ Мелания Тръмп е изпратила благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов, в коет…Feb 8 2020vijti.com

Мелания и Доналд сватба

Славянският модел Мелания Кнаус не пожела да се съобрази с желанието на Тръмп сватбата им да се излъчи по телевизията по цял свят, затова той се отказа от това намерение.

Доналд и Мелания с Клинтън

Доналд направи предложение на Мелания с 12-каратов изумруден пръстен и те застанаха пред олтара в Палм Бийч, Флорида.

Мелания сватба

Мелания посочи, че сама е организирала цялата церемония. Тя беше облечена в сватбена рокля от марката „Dior“, ушита от коприна с дължина 90 метра и тежаща 25 килограма!

Мелания сватбена рокля

Сватбената рокля струваше почти 150 хиляди долара и съвсем естествено се озова на корицата на „Vogue“.

списание Вог

Интересното е, че Мелания нямаше класически сватбен букет, а вместо това носеше семейно бижу-наследство под формата на бели рози на ръката си. Сватбената торта беше великолепна – от цели 7 етажа, и беше висока метър и половина.

Мелания Тръмп на сватбата

Мелания едва дочака да свърши мандата ѝ и избяга с 200 от Тръмп! (Видео): До вчера първата дама и съпруга на бившия президент на САЩ, Мелания Тръмп , едва дочака да свърши…Jan 23 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!