Почина бащата на Чората, майка му се бори за живота си

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Известният благоевградчанин Райо Димитров-Чората издъхна в реанимация на МБАЛ Благоевград снощи, малко след 20 часа. Той е бил с вируса, съобщава Блиц.

Чората и съпругата му Адриана били настанени в болницата преди няколко дни, след като били диагностицирани, уточнява Struma.com. Адриана се лекува в гинекология, част от която е  приспособена за лечение на  пациенти с вируса, а състоянието на съпруга и предполагало интензивно лечение.

За съжаление коронавирусът се оказа безпощаден и Чората не успя да се справи с него.

Семейството е собственик на хотел „Ади“ в областния град, Чората отглежда и животни в село край Благоевград. Няма човек, които да не познава Райо Димитров-Чората, бивш музикант и бизнесмен той бе емблематично име в областта. Първородният син на Райо Чората, Ангел издъхна по време на полицейска операция „Респект“.

Смъртта му буквално съсипа семейството, което с години води страшна война в търсене на истината. Димитров е поредната жертва на опасния вирус, тази вълна се оказа много смъртоносна. Отидоха си хора на всякакви възрасти. И в момента реанимация на МБАЛ е пълна с пациенти в тежко състояние, а болничните отделения, почти всички работят като Ковид. Ситуацията продължава да е изключително тежка, така че пазете се и спазвайте мерките.

Вирусът уби бащата на Чората, майка му се бори за живота сиNo ExcerptNov 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!