Протестиращи нападнаха министър Денков (ВИДЕО+СНИМКИ)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Протестиращи са нападнали служебния министър на образованието Николай Денков. На връщане от Министерския съвет към Министерството на образованието и науката, в подлеза между двете сгради, министърът е пресрещнат от активисти на партия „Възраждане“, които са препречили пътя му, притиснали са го и са крещели обиди, съобщават от МОН.

СНИМКИ ВИЖТЕ ТУК

Наложило се е полицаи да помогнат на проф. Денков да стигне до сградата на образователното министерство. Срещу Денков не е извършено физическо посегателство.

Ето как да получим зелен сертификатВече работи системата за издаване на зелен цифров сертификати за преболедували COVID-19, съобщиха от…Oct 20 2021vijti.com

Той няма никакви наранявания и е в отлична физическа и психическа форма, посочват още от ведомството.

Източник: БГНЕС

Днес в центъра на София се провеждат няколко протеста. Два от тях са на политически партии, които се обявяват срещу новите мерки. Протестират и медици, които са недоволни, че не са получили увеличение на основните им заплати.

От МВР съобщиха, че случаят с Денков се проверява, като по-късно ще има по-подробна информация.

Официално от СДВР казаха за NOVA, че има един задържан на протеста днес, но се изяснява причината за задържането и дали то е свързано с Денков.

ВИДЕО>>> ТУК

Списък с местата, в които ще можем да влизаме без сертификат – не са никак много!По отношение на ползването на административни услуги (като посещение в НАП например или други подобн…Oct 20 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!