Сладко отмъщение: Маги на Слави черпи във „Фермата“ за 20 години от раздялата им

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Необичаен, леко смущаващ юбилей отбеляза Маги Ангелова, бившата голяма любов на Слави Трифонов. Екс изгората на Дългия, която в последните години направи кариера като психолог, вдигна наздравица за кръглата годишнина от раздялата си с гологлавия водещ и лидер на ИТН, пише Lupa.bg.

Маги почерпила по случай 20 години без Слави в годечкото село Шума, където тече подготовката за новия сезон на „Фермата“, а тя прави психопрофили на кандидатите за 100-те бона и преценява поведението им за шоуто, което ще стартира в ефира на 11 септември. Сред красивата старопланинска природа тя не само работила усърдно, но си направила житейска равносметка и си припомнила най-хубавите си мигове с Трифонов.

Христо Иванов издаде тайна от срещата си със Слави, готов е пак да му пристане, ако…В момента няма мнозинство, което би могло да излъчи правителство. Разговор с БСП няма предмет. Ако т…Aug 31 2021vijti.com

Заради отминалото време, а и защото вече се е отдала на духовни практики, Маги не хранела лоши чувства към Слави. Психоложката отдавна проповядва толерантност, разбиране и самопознание – все теми, които много се харесват на феновете й, основно жени.

Любов е, когато те хвана за ръка, казвайки ти: „Харесвам те, въпреки различията ни”, да те погледна в очите, да те нося в мислите и сърцето си с уважение и добро, знаейки, че много повече сме си дали, отколкото сме си отнели“, гласи един от последните й посове в социалните мрежи, където тя се рекламира като клиничен психолог, семеен консултант, констелатор и НЛП терапевт.

Преди да се посвети на терапията и себепознанието, Маги обаче се ласкаеше от признанието на Трифонов, че именно тя е голямата му любов. Двамата се събраха през 1997-а, след като тя се класира на трето място в конкурс за красота. Последваха три щастливи години, след които блондинката внезапно си тръгна.

През 2000 г. Слави й се обясни в любов пред цяла България на прощалния концерт на „Хъшове“. Последва серия от кратки събирания и раздели, докато връзката им не се разпадна окончателно. Впоследствие Маги откри любовта в лицето на бизнесмена Елисавет Ъков, с когото има дъщеря.

Зуека емигрира, а Слави кога?Сигурно сте чували известния анекдот от близкото минало – трагедията на 20-и век се състои в това, ч…Aug 31 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!