Интерпол спря издирването на измамницата на Богдана Карадочева и Мартин Петров

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Скандалната банкерка Ирина Аткова, която завлече с пари музикалната икона Богдана Карадочева, както и футболния ас Мартин Петров, вече не се издирва с червена бюлетина от Интерпол, вижда се от сайта на международната организация.

Аткова потъна вдън земя заедно с парите на ВИП клиентите си още през 2017 г., а възмездие за тях и до ден днешен няма. Богдана й се доверява през 2016-а, когато банката, в която певицата имала пари, назначила Ирина за нейна лична банкерка, припомня „Ретро“. Хитрата служителка започнала често да се обажда на Карадочева, държала се мило и любезно, омайвала я по всякакви начини, направила добро впечатление и Богдана я допуснала до себе си.

Ловци откриха трупа на обявения за национално издирване дупничани Ловци са открили мъртъв обявения за общонационално издирване в събота 43-годишен дупничанин Георги…Nov 15 2020vijti.com

При една от срещите им банкерката предложила на естрадната легенда да си изтегли парите, които държала в сметка в банката, за да можела тя да ги „развърти“. Без да прояви никакво съмнение към намеренията й, доверчивата певица поверила спестяванията си на Аткова, като дори брат й се включил с известна сума. От своя страна измамницата, която по-късно разкрили, им занесла документи с уж автентични печати, за да им замаже очите, че е вложила парите им във финансова къща.

През август 2017 г. обаче спряла да си вдига телефона и се изпарила мистериозно. Богдана разбрала, че е измамена, когато й се обадили от въпросната финансова къща и заявили, че не познавали Ирина. „Не мога да й заведа дело, защото нямам никакви документи – всичко е на лична уговорка и доверие. Болно ми е, че се доверих и ме ограбиха“, кахъри се съпругата на композитора Стефан Димитров. Сумата, с която е назад, била доста по-малка от близо 4-те милиона, с които изгоря Мартин Петров, но пак не можела да я прежали.

Това не е единствената измама, на която Карадочева е жертва през последните години. Заедно с мъжа й Стефан изгоряха с 300 хиляди долара, които дали, за да станат съдружници в хотел в Слънчев бряг, но в продължение на 20 години ортаците им така и не ги вписали като съсобственици. От 2016 г. музикалните величия са дали пишман съдружниците си под съд, но делото продължавало да се точи, а загубите им ставали все по-големи.

Волен Сидеров е обявен за общодържавно издирванеСофийската районна прокуратура съобщи, че Волен Сидеров е обявен за общодържавно издирване. Общински…Apr 15 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!