Анелия била шокирана, след като разбрала от какво изкарва пари дъщеря й

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

„Дами и господа, вижте. Не съм си оперирала носа, въпреки че навсякъде се пише“, показа в студиото на Нова телевизия Анелия.

Припомняме, че снимка на певицата от преди месец накара феновете да се съмняват, че и тя като Камелия е прибягнала до ринопластика. На нея ясно личи променения нос, но явно става дума за филтри.

Дъщерята на Анелия по- изпусната дори и от Сузанита. Вижте какви ги върши Определено дъщерята на Анелия събуди много негативи с поведението си. Агенцията за закрила на дете…Apr 13 2021vijti.comАнелия обясни в интервюто, че по време на пандемията си е направила равносметка, но е убедена, че най-доброто предстои.

Затова и има бъдещи планове-стяга концерт, с който да отбележи 20 години на сцената. „Не се притеснявам за дъщеря си, тя е оправна“, сподели още певицата, която от приятелка научила, че Ивон Динева продава мигли в интернет, пише „Хотнюз“.

Няколко дни след това единствената й наследничка се похвалила, че вече е спечелила 200 лева, но бизнесът бързо бил прекратен. „Тя сега трябва да си гледа училището“, категорична е Анелия. Въпреки че е убедена в ползите от нумерологията, певицата не вярва на баячки.

И Анелия си изпили носа – с чипо носле няма да я познаете! (Снимки):Суетата е движеща сила за ВИП-дамите у нас. Но при някои тя достига застрашителни размери. Последнат…Apr 7 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!