Софи Маринова: Ромите сме зад Слави!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Малцинствата у нас имат нужда от подкрепа

„Напълно подкрепям идеята на Слави Трифонов за Министерство по ромските въпроси.“ Това сподели пред „България Днес“ Софи Маринова. Ромската перла е категорична, че е нужна подкрепа на малцинствата у нас.

„С подобно ресорно ведомство ще може да се помага повече на ромите. Така те ще се научат на дисциплина, възпитание, да се учат, да работят, да си изкарват прехраната с честен труд. Досега никой не обръщаше внимание на ромите“, споделя Софка.

Бабата на Азис предрекла преди смъртта си: Слави ще е президентБабата на Азис Станка, която почина преди две години, беше най-известната гледачка в Костинброд и ре…Jul 14 2021vijti.com

Тя се надява със създаване на Министерството по ромските въпросихората от малцинствата да не бъдат толкова дискриминирани. Колегата на Софи – Илиян, също подкрепя идеята на Слави Трифонов за създаване на Министерството по ромските въпроси.

„Адмирации за идеята на Слави Трифонов. Отношението е различно спрямо циганите, а не трябва. Всички сме равни на този свят. Нека това министерство да помогне за интеграцията на ромите. Има много талантливи деца, които заради произхода си нямат самочувствие и не успяват да се реализират живота“. Певицата Бони също е възхитена от предложението на Слави Трифонов.

„Браво на Слави! Поздравления за идеята. Тази реформа, която предприема е чудесно. Много роми са забравени. С това министерство всички ще има повече шанс, защото знаем, че на хората от малцинствата не се дава достатъчно“, казва Бони.

Певицата коментира и предложението на Трифонов начело на министерство да застане доктор Антония Валентинова.

„Антония е много образована жена, познавам я, но тя едва ли би се справила сама. Ще и трябват съветници, за да я информират за всичко. Те трябва да са близо до малцинствата и да са запознати с техните проблеми“

Съсипват Слави след опита му да оправдае номинацията на Николай ВасилевСлави Трифонов е подложен на унищожителна критика след опита му да оправдае номинацията на Николай В…Jul 14 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!