Помните ли Жаси от Сделка или не-Тотално променена, тя показа най-после бащата на 3-те си деца-Снимка

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Помните ли русата сексбомба Жасмина Тошкова – Жаси от „Сделка или не“. Блондинката изчезна от светския небосклон, след като реши да създаде семейство и да стане майка.

До този момент не беше показвала богатия си приятел, който успя да я откаже от славата и амбициите й за телевизионна кариера.

Водещата Гала ще става баба! От две години Мари, дъщерята на Гала и сина на Джуджи – Константин живеят заедно и за новата годин…Jan 10 2021vijti.com

Тези дни реши да поправи тази грешка и да покаже на последователите си в социалните мрежи кой е тайнственият мъж до нея.

За мъжът на Жаси знаехме само, че се казва Ариф и е сириец. Тя умишлено не споделяше негови снимки, но сега изневери на тази традиция.

Красавицата е на морска почивка, каквато подобава на богаташка съпруга – на яхта, със скъпо шампанско и гурме специалитети. Тя е и видимо е различна от времето на шоуто по Нова тв, но пък почитателите й главоломно растат.

Ариф Маджид или Хари, както го наричат близките му, е сириец и е син на Зеки Маджид. Последният е собственикът на фирмата, която държи правата за KFC, веригата в предлагането и приготвянето на риба „Nordsee“ и „Дънкин Донътс“. Жаси и Ариф се сдобиха с първа рожба през 2014 г. а за следващите две години, тя роди още две деца.

Водещата Лора Инджова отнесе тлъста глоба заради бретона (Снимки): Нежната и красива водеща Лора Инджова наскоро се появи в ефир с коренно променена визия , а „вино…Feb 27 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!