Съсипват Слави след опита му да оправдае номинацията на Николай Василев

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]


Слави Трифонов е подложен на унищожителна критика след опита му да оправдае номинацията на Николай Василев за министър-председател.

С буквално стотици коментари в минута тече дискусията под фейсбук поста му. Слави често е критикуван за начина си на водене на политика – еднопосочни изказвания в социалните мрежи и участия само в ефира на собствената му телевизия, но тази стратегия днес се обърна срещу него.

Слави Трифонов не искал да става премиер, а Тошко Йорданов няма да е министърСлави Трифонов каза, че следващият министър-председател трябва да бъде различен от този, който беше …Jul 5 2021vijti.com

Той не може да контролира многобройния брой негативни коментари, предимно от негови привърженици, които се изливат под поста му. Няма как и да го изтрие. Неговите постове в социалната мрежа се превърнаха едва ли не в официални документи.

Николай Василев – новият министър-председател, предложен от Слави ТрифоновЛидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов предложи Николай Василев за министър-председател. Никола…Jul 12 2021vijti.com


Източник: plovdiv24

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!