ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Самотна майка се нужда от средства за лечение

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Самотна майка от Кричим се нуждае от средства за лечение. С призив към съгражданите и обществото се обърна кметът на общината Атанас Калчев.

Людмил Станев от Спешна помощ във Варна: Бойко, слез от джипката и ела в линейката. 15 часа съм на смяна, чакам с болните, за да ги приемат някъде, някъде!No ExcerptApr 1 2021vijti.com

Нели Димова е диагностицирана от 2013 г. с тежко онкологично заболяване и последвала операция. Семейството й полага неимоверни усилия за осигуряване на продължителното и скъпоструващото лечение. През 2017 г. нещата се усложняват още повече, след като са диагностицирани и метастази в мозъка, а през 2020 г. и в черния дроб.

Към настоящия момент има възможност за лечение в Република Турция, като само за първоначалната лъчетерапия и химиотерапия ще бъдат необходими 15 000 евро. След това ще бъдат определени и последващите лечения съобразно състоянието й, както и средствата, които ще бъдат необходими за тях.

За съжаление, дори тази сума е вече непосилна за семейството, с оглед факта, че от 2014 година до настоящия момент именно те са хората, които поемат всички разходи за лечението й.

„Живеем в трудни времена, но трябва да се държим заедно, защото само така можем да оцелеем като хора и като нация. Можем да покажем, че човечността няма почивен ден и се появява при нужда. Нека заедно да подадем ръка на една майка, нека заедно да върнем надеждата, че доброто съществува!”, призова кметът на община Кричим Атанас Калчев.

Ако искате да помогнете, може да го направите по банков път:

Банка ДСК

IBAN: BG80STSA93000028013899

Титуляр Нели Тодорова Димова

ТЕЛК остави 20-годишна с интелект на малко дете без чужда помощРодителите на Кристиана Атанасова от Полски Сеновец са в безизходица след абсурдното решение, което …Apr 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!