Георги, бягай овреме!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Мило дете, Позволявам си да се обърна така към теб, защото и моят син е почти колкото теб. Но като загрижен родител не мога да замълча пред угрозата, която те заплашва.

Да, Георги, твоята майка – Наталия Кръстева – е прекалено амбициозна, за да ти обясни в какъв капан те вкарват гробокопачите от ГЕРБ. Не те очаква нищо добро в тази партия, която вече изживява своите последни издихания. Съдейки по биографията, ти вероятно си умно и добро момче.

Кулезич: Ако не гръмнат Бойко Рашков, после може да се пробва като телевизионен критик (ВИДЕО) Браво на Бойко Рашков! Ако не го гръмнат след решителната му заявка да тури в ред МВР като служебе…May 20 2021vijti.com

Но, моля те, осъзнай се! ГЕРБ е партия на неможещите, незнаещите, посредствените калинки. Ти ни си такъв, т.е. твоето място изобщо не е там. Мигом ще станеш обект на задкулисието, което безкрупулно употребява точно чисти души като твоята.

Чичо ти Бойко Борисов си е наумил на гърба на младите да яхне политическата вълна наново, измивайки чрез вас, срама от своето корумпирано и алчно управление. Той елегантно се отърва от хората, които реално му изградиха стройната система на манипулации и шантаж.

С лекота бяха отстранени и Цветан Цветанов, а сега и Пламен Нунев и още доста хора, свършили черната политическа работа на едноличното му управство. Демокрацията бе стъпкана бавно и методично чрез овладяване на структури, служби, местни и национални ръководства. От чистачката до кмета, от нападжията до митничаря – всичко и всеки трябваше да минава през „цедката“ на ГЕРБ. С едно единствено условие – „Или ставаш член на партията или си аут“.

Топ ясновидецът Божидар Караджов: Слави и Бойко са алфа-мъжкари, няма как отново да се прегърнатБожидар Караджов е единственият българин, вписан в елитната класация на най-известните пророци в све…May 19 2021vijti.com

 

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!