Халваджиян с удар по Рачков с жеста си към Мария Игнатова (Снимка)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Продуцентът Маги Халваджиян нанесе жесток удар на най-успешния си кадър Димитър Рачков. Актьорът и тв водещ, който от два месеца се хвали със собствено шоу, бе предаден от шефа си, а в основата стои бившата му Мария Игнатова, пишат от show.blitz.bg. Всички очакваха, че Маги ще вземе страната на Рачков след раздялата му с Мария. И комикът се надявал на това, а според мнозина това е причината блондинката да бъде натирена в конкурентната телевизия. Нещата търпят обрат, а потърпевш ще се окаже Рачков, на който му се наложи да види най-ужасната гледка.

Ето как изглежда Мария Игнатова, преди да я гримират в телевизията (Снимка без грим): Мария Игнатова е едно от най-хубавите лица от екрана. Водещата на „Папараци“ винаги е с перфектно п…Mar 30 2021vijti.com

Продуцентът на „Забраненото шоу на Рачков“ седна на обяд и бутилка вино с Мария Игнатова и новата й половинка Ивайло Нойзи. В светските среди се шушука, че това е удар под кръста срещу Рачков, който над 10 години носи на гърба си продукциите на клана Халваджиян. Мария и Рачков се разделили след голям скандал и оттогава не си говорят. Засичали са се два пъти на рождени дни на техни общи приятели, но заставали отдалечени един от друг, че да не могат да им се засекат погледите.

Всички очакваха, че Маги ще натири Игнатова, за да угоди на „златната си кокошка“. Той показа професионализъм и въпреки техните разправии успя да запази добрия тон и с двете страни. Нещо повече, приел е новите половинки на своите работници, но не крил, че предпочита мъжа на Игнатова пред плеймейтката на Рачков. „Папараци“ върви към финала си, а договорът на Мария със сигурност няма да бъде подновен предвид ниския рейтинг. Маги обаче обещал да Мария да й намери работа от есента в някой следващ проект.

Мария Игнатова Игнатова е българска телевизионна водеща, актриса и спортен журналист. Била е водеща на предаванията „Господари на ефира“, „България търси талант“ и „Х Фактор“. Водеща е на „Папараци – ново 20“ по БТВ.

Мария Игнатова е родена на 26 септември 1979 година в град София. Родена в семейство на химичен и машинен инженер. Родителите ѝ се разделят, когато тя е на 12 години. Завършва средното си образование в САЩ, след което се завръща в България. Продължава образованието си в Холандия, като решава да учи моден мениджмънт, но скоро прекъсва следването. Запалва се по телевизионната журналистика и завършва частен колеж с такъв профил. Междувременно работи като модел за холандска модна агенция.

Завръща се в България и започва работа в БНТ, където е водеща на съвместното предаване на БНТ и Спортния тотализатор – „Теглене тиражите на ТОТО 2 и Втори ТОТО шанс“. Изявява се като певица и има три записани песни – „Не ме търси“, „Искаш“ и „Невъзможно“. Като актриса участва във филмите „Риба чук“ и „Икона“. През 2018 г. участва в комедийния сериал „Полицаите от края на града“ излъчван по Нова телевизия. През 2019 г. става част от „Господари на уеба“. През 2020 г. създава авторски спектакъл – „Без грам #ИнстаСрам“.

Пореден трус в ефира на bTV: Мария Игнатова аут от телевизиятаМария Игнатова преживява последните си дни като водеща на „Папараци – ново 20!“ по Би Ти Ви. До брое…Apr 30 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!