Домашен отхрачващ сироп – за 2 дни чисти слузта от белите дробове и спира кашлицата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тази фантастична комбинация против кашлица е тествана вече от хиляди и действа за рекордно кратко време!
Предимството ѝ е, че най-вероятно вече имате и двете съставки у дома и тъй като те са напълно естествени, не е нужно да се притеснявате за каквито и да е странични ефекти!

Професионален блат за торта – не спада, става мек и порьозен, и попива много сироп и крем: Един от изпитаните и общо взето безопасни варианти за празничен десерт е пандишпанът , който успеш…Feb 20 2021vijti.com

Бананът и медът определено са чудесна комбинация при кашлица, изпробва 365 Новини! Сиропът по долната рецепта ви помогне да се отървете от натрупаната слуз само за 2 дни! В допълнение, този сироп от банан и мед ще бъде готов след по-малко от 30 минути.

Домашният отхрачващ сироп ще помогне и в борбата с бронхита и всички респираторни инфекции. Също така ще повиши имунитета ви и ще ви предпази от бактерии и вируси. Особено добре е да го използвате профилактично през есента и зимата.

Този сироп ще помогне в борбата дори с болки в гърлото и главоболие, а вкусната комбинация може да се прилага дори в козметиката!

Банани и мед против кашлица

Необходими продукти:

  • 2 зрели банана
  • 2 чаени лъжички мед
  • 400 мл преварена вода

сироп против кашлица с банани

Приготвяне:

Обелете бананите и ги намачкайте с вилица. След това налейте преварена вода и разбъркайте добре.

Накрая добавете 2 чаени лъжички мед (внимавайте да не добавяте мед към горещата смес, за да не намалите неговите лечебни свойства).

Оставете сместа да престои и се охлади, след това прецедете през сито и можете да я използвате при нужда, за предпочитане сутрин и вечер. Препоръчваме да го използвате, докато кашлицата отмине.

Вечният хит от тефтера на баба – сладкиш Жадната монахиня! Нежен блат, напоен в шоколадов сироп за 100% удоволствие: Нашите баби и майки задължително си имаха готварски тефтери, които пълнеха с изпитани рецепти, спо…Jan 13 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!