Тръстеник скърби за Миляй и Джейхан

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Огромно щастие в семейството на загиналото бебе при катастрофата с МестанСемейството на загиналата в зверската катастрофа с Лютви Местан Еджрин се е сдобило с нова рожба, съ…Feb 27 2021vijti.com

Ето какво разказа първият свидетел на произшествието Пламен Рачев от Пиргово, цитиран от БРЯГНЮЗ:

„Колата профуча край мен след Охлюва, малко преди моста. Аз също карах, но все едно че бях спрял…Толкова силно караха. Когато стигнах бензиностанцията, видях, че са се натикали буквално под някакъв ТИР. От колата беше останал само багажникът. Бях първи на местопроизшествието. Преди мен тираджията бе слязъл от кабината и вече бе позвънил на 112. Останах да изчакам полицаите„.

Децата са от добри и работливи семейства. Момичето досега беше ученичка, а момчето работи във мебелна фирма. Всички в селото ги познават и са потресени от загубата“, разказа А.А. от Тръстеник.

Ужасяващата катастрофа стана малко след 4:30 ч. сутринта на бул. „България“, преди изхода от Русе.

Лекият автомобил, в който са пътували 22-годишен младеж и 18-годишната му спътничка, се е ударил с висока скорост в задната част на молдовски тир. Камионът е бил паркирал за почивка, а водачът му е спял.

При сблъсъка част от автомобила е влязъл под ремаркето и е намачкан до неузнаваемост.

Зад волана е била девойката, а младежът, който е имал рожден ден, е собственик на колата. Той и спътничката му са загинали на място. И двамата са от с. Тръстеник.

Пристигналите на мястото на трагедията близки на жертвите са изпаднали в шок. Изпратена е линейка да им окаже помощ.

Причините за катастрофата се изясняват.

Почина и другото 17-годишно момче от зверската катастрофа на 26 февруариСлед месец и половина борба за живота му, почина 17-годишният Спас Чардаков, който бе приет в изключ…Apr 11 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!