Алена: Радев е кукловод на Трифонов, Борисов ще се върне на бял кон

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Топастроложката Светлана Тилкова-Алена е завършила международни икономически отношения и икономическа журналистика във ВИИ „Карл Маркс“ – сега УНСС. Дълги години е практикувала професията у нас и в чужбина. Изучава нумерология от 1971 г., а астрология от 1977 г. При двумесечния си престой в Япония в науката я въвежда японски астролог. В периода 1983-1984 г. изучава астрология и психоанализа в САЩ – Ню Йорк, когато за пръв път среща своята учителка Линда Гудман. През 1993 г. Гудман ѝ поставя задачата да продължи изследванията си и да развива науката нумерология и по-специално кармичната нумерология и кармичната астрология. Автор е на 76 книги и повече от 234 хиляди хороскопа. Създател и автор на сп. „Кармичният кръг“. Алена е единствената българка, член на Германския съюз на астролозитe DAV, член е на Международната астрологична асоциация ISAR и на Американския астрологичен съюз.

Анализ: Румен Радев е белият еднорог, с който ще се върне Бойко БорисовЕдин ден ще се върна, когато спра да куцукам, събера сили и се мобилизирам!” Тази закана отправи пре…Apr 23 2021vijti.com

– Госпожо Тилкова, хората са потресени от случващото се в новото, 45-о Народно събрание. Само в първите два дни станахме свидетели на цирк с обиди и крясъци, недаване на думата на фактическите победители и пр. Това ли ще е новата демокрация и какъв живот предричате на този парламент?

– Обиколила съм цял свят, видяла съм какви ли не управления много преди 1989 г. и оттогава безброй пъти съм казвала, че в България демокрацията е невъзможна, поне в близките столетия. В многохилядолетната ни история – и през вековете на робството, и през 45-те години диктатура на пролетариата, не сме живели в демокрация. Обществото ни разбира демокрацията като далавера за някого или мнозина, неспазване на законите, анархия. „Партиите на протеста“ нима не се появиха не заради заплаха за чудото на сътворението – българската демокрация, а заради лични икономически интереси на богати бегълци от закона. Обществена тайна е, че мнозина забогатяха от протестите всяка вечер. Колцина работници и служещи могат да се похвалят, че за няколко часа вземат между 50 и 100 лева, както някои от протестиращите, а ако полицаите ти накървят главата и телевизиите удобно те снимат – бонус. Демокрацията кучета я яли, далаверата е важна, народът е бунак, жълтопаветният революционер – тарикат.

Искрено се надявам животът на този парламент да не надхвърли месец. Но тъй като няма как да имам дати на задкулисни срещи, не мога да отговоря дали на президента Радев ще е по-изгодно за предстоящите президентски избори да се сформира, тъй да се каже, марионетно правителство от ИТН, пък колкото издържи, или да сформира служебно правителство и нови избори, които обаче няма да успеят да успокоят политическата обстановка у нас.

– Всички видяхме как се държат депутати от новите партии в парламента – като Тошко Йорданов, който от трибуната говореше за „шофьорчето Борисов“ и „Джипко Бибипков“, Арман Бабикян, нови-стари като Мая Манолова и Татяна Дончева. Очевидно те са реваншистки настроени, ще успеят, или ще се провалят в това си начинание?

– Парламент на омразата, на простащината, която за дни работа на народните избраници достигна такива чутовни върхове, че и в книгата на Гинес ще откажат да ги запишат. Значителна част от присъстващите в народното събрание мразят не само ГЕРБ и Борисов, мразят се и помежду си, някои мразят и себе си заради неизкоренимите си комплекси, а най-лошото е, че не са малко тези, които мразят България. Като краен българофил ми е болно да го кажа, но такива са фактите. От това народно събрание можем единствено да очакваме дълготрайни проблеми за България, колкото и да е краткотраен неговият живот. Просташките и подигравателни епитети за Борисов, за чиято партия на тези избори гласуваха 837 000 души, безапелационен победител, е подигравка и закана и спрямо тях. Но каквото е отношението на зловещите шутове към Борисов, такова и ще е към тях, при това от суверена.

Уважението към министър-председателя, каквото и да е неговото име, е уважение към поста, към държавата, към Конституцията, към тъй мразеното статукво, защото неговата противоположност е анархията на хаоса. Е, ние вече сме в хоаса. България я очакват девет години проблеми. Първата възможност да видим светлина в тунела, в който сами се вкарахме, е през 2026 г. Най-неприятният срок е 2030 г. На този етап не мога да направя по-позитивно тълкуване на звездната подредба за родината ни. Суверенът избра да се откаже от реалната възможност при ново управление на Борисов към 2025 г. да се приближим до средата на европейския стандарт и предпочете още девет години да се влачи последен в Европа. Мнозина ще се присмеят на думите ми, както го направиха миналата година по време на протестите, когато оставката на правителството се чакаше всеки миг, и миг след миг. Тогава, на 17 август 2020 г., написах, че предсрочни избори няма да има. Ще гласуваме на редовни избори, но без ГЕРБ да има шанс да състави правителство. Така се получи, нали? Изчислила съм го осем месеца по-рано.

– „Звездата“ на тези избори – кралят на телевизонната чалга Слави Трифонов, се крие упорито и продължава да мълчи. Каква е причината според вас – страх, психологически проблеми или някакви други?

– Най-точната дума е панически ужас. Този човек, безспорно отличен шоумен и телевизионен бунтар в последните десет години, нахъска с много омраза обществото ни и мразещите взеха, че го припознаха за водач, нещо, което той искаше, но не в такъв мащаб. Астрологичните аспекти ни разкриват, че Трифонов е мечтал за парламентарно присъствие, осигуряващо му „златен пръст“, за да е удобен за скритите в тъмата на неговата бунтарска сянка. Но както много пъти съм казвала – любовта и омразата не могат да се изчислят астрологично и претеглят в бюлетини.


– Какво показват звездите – кой стои зад Трифонов?


– Кой стои зад човек, татуирал си на гърба „Без милост. Аз идвам и водя ада със себе си“. И само не ми казвайте, че било за шоуто. Каквато е душевността на човека, такава му е татуировката. Всеки психоаналитик ще ви го каже. Тъй че на глобалния въпрос – кой стои зад него, всеки сам да си отговори. На локалния, за политиката, моето астрологично тълкуване поставя президента Радев като основен кукловод на Трифонов, а ИТН негова ракета носител към президентските избори и нов мандат.


– Какво политическо бъдеще се очертава за новия „месия“ Слави Трифонов, ще направи ли той кариера, или ще танцува едно лято?


– Още с регистрацията на ИТН казах, че партията е обречена на кратък политически живот. Поредната партия еднодневка. Политическата ми прогноза за тях беше, че дори и да прескочат 4-те процента, дори и да бъдат трета политическа сила, политическият живот на Трифонов ще е кратък – между мандат и предсрочни избори. Изненадаха ме с второто място, но както казах, омраза и любов астрологично не се изчисляват.

– Кое е печелившото поведение за ГЕРБ в тази сложна ситуация?

– Политическата ситуацията е ясна и катастрофална за България. И в никой случай не е сложна. Има ясно мнозинство, всички против ГЕРБ, тъй че съставянето и гласуването на правителство от партията на Трифонов би трябвало да е най-естественото продължение на изборните резултати. Всички ще го подкрепят, след като от партията на Трифонов още в първия парламентарен ден се отказаха от предизборната си мантра за мажоритарен вот. Отдъхнаха си всички, голямата опасност премина, сега за кефа на ИТН може да гласуват компромисно едно левче на депутатски глас. А на следващите или по-следващите избори, когато партията на шоуто ще е отишла в историята, пак ще си гласуват осемте или повече лева. Което според мен е разумно. Дори в този парламент на омразата новото правителство на ИТН е на седмица разстояние след ГЕРБ и има шанс да получи поне 160 гласа подкрепа, въпреки че и БСП, и ДПС като партии на статуквото са нежелани. Вероятно само в България е обидно да наречеш партия с традиции и постоянни избиратели по този начин – на статуквото. Всичко постоянно все е мразено от обществото, затова и тридесет години след преврата на 10 ноември обществото ни показа, че нищо старо не е забравило и нищо полезно, градивно не е научило. Съграденото отново ще бъде разрушено, защото „партиите на промяната“ – това явно е модерното название на партии еднодневки, гледат само назад с надеждата да мъстят на ГЕРБ. Настоящето и бъдещето на България засега са само празни думи на невежи, слепи от омраза хора.

Печелившото поведение на ГЕРБ, казвам го единствено като астрологична характеристика, сякаш е ясно – гласуват за правителство на ИНТ, което в къси срокове, заради некомпетентност, ще съсипе каквото може, дори и да не иска. В недалечно бъдеще Борисов се връща на бял кон, напълно заслужено, и ГЕРБ сформира ново правителство. Тази удобна за ГЕРБ ситуация крие зловещ капан и за партията, и за Бойко Борисов. И софиянци няма как да забравим блокираните кръстовища през лятото и тормоза на безкрайните задръствания, сякаш Борисов беше ятак на палатките, които и празни бяха, и пак не ги махнаха. Протестите много пъти бяха хаотична малобройна сбирщина, но правителството ги остави да вилнеят във вреда на всички останали. Ако ГЕРБ подкрепят и дадат гласовете си за правителство на „партиите на протеста и промяната“ в народа бързо ще се загнезди подозрението, че „протестите“ миналата година са договорени и подкрепени с мълчаливото съгласие на Борисов. Дали е така или не, кой да ти каже, но съмнението може да отвори вратата към историята за ГЕРБ. Ето защо печелившият ход на ГЕРБ е гласуване против правителство на втория или третия получил мандата.

Източник: Ретро

Операцията на Деси Радева струва 30 000 лева, президентът доплаща 20 бона?Първата дама Десислава Радева се чувства отлично, след като преди 6 дни се подложи на операция за ук…Apr 22 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!