5 знака, че душата на починал човек е близо до вас:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато човек почине, това причинява голяма тъга и болка. Хората усещат някаква внезапна празнота, която е трудно да се запълни само със спомени. Бих искал да вярвам, че душата на починалия все пак не е умряла, а продължава да живее и е някъде наблизо. Всъщност това е вярно. Душите на мъртвите често посещават своите близки. Важно е само да се улови присъствието им. Има няколко знака, които ще покажат ясно, че душата на починалия е наблизо.

Недялко Йорданов за Левски: Ах, сине мой. Самотен сред всеобщото мъртвило. Какво си виждал, братко мой, тогава? Нима такава днешната държава?Гениалният поет Недялко Йорданов написа нови стихове, посветени на Левски и публикува творбата си въ…Feb 19 2021vijti.com

Наблюдавайте домашните любимци

Домашните любимци дори се считат за членове на семейството. Кучета, котки и други животни гледат на света около себе си с по-дълбок поглед. Хората не забелязват какво виждат животните. Поради това светоусещане душата на починалия може да проникне в тялото на животното и по този начин да „общува“ с любим човек.

Специалното поведение на животното е първият знак, че душата на починалия е решила да посети дома си и близките си. В това състояние животните стават по-мили и по-симпатични. Те постоянно молят за обич и очакват един и същ отговор от собственика. Ако погледнете в очите на домашните любимци, можете да видите внимателен поглед, който е по-характерен за човек, отколкото за животно.

Внезапна миризма

Изведнъж можете да усетите някаква миризма или аромат, който винаги е бил присъщ на починалия. Миризмата се появява сякаш от „въздуха“. Това е ясен знак за присъствието на сродна душа наблизо. По такъв прост начин тя се чувства и свързва с вас.

Помощ от любим човек

Въпреки факта, че човекът е починал, той продължава да се грижи за близките си след смъртта си. По-скоро душата му го прави.

Със сигурност всеки може да си припомни някакъв случай, когато внезапно е намерено решение от трудна ситуация или предупреждение срещу инцидент. Това съвпадение не е случайно. Починал роднина, наблюдавайки близките си, е решил да помогне по този начин. За съжаление не всички хора разбират откъде е дошла помощта. Душата е близо, но е останала незабелязана.

Пълно спокойствие

Лудият ритъм на живота не дава възможност за пълно отпускане. Но понякога има някакво внезапно усещане за спокойствие. Оказва се, че това е и проява на грижите на любим човек, който вече не е между живите.

Среща в съня

Все още не е известно как точно функционира мозъкът ни по време на сън. Известно е само, че дори в това състояние той продължава да работи. На сън човек може да види много от живота си. Понякога има среща с починалия. Не се страхувайте от подобен сън. Това е душата на починалия, дошъл да посети близък и да общува с него насаме.

В страната на живите мъртви: Разказ на една пациентка за това какво се случва в ловешка болницаСтрашен разказ за посещение в Спешното отделение на болницата в Ловеч набира популярност в социалнит…Nov 25 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!