Жена роди на паркинг, без да знае, че е бременна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато Делит Джоунс започна да има болки в стомаха, тя си помисли, че може да има апендицит, но само часове по-късно тя в крайна сметка ражда на паркинга в Асда, където работи нейният партньор.

Двойката нямаше представа, че очаква бебе, което кръстиха Хари Робърт Алфи Стауман.

Делит, която работи като домашен болногледач за възрастни и уязвими хора, започна да се чувства зле предишната вечер. 26-годишният партньор Дийн Стауман знаеше, че тя не се чувства добре, но решиха, че трябва да отиде на работа, както обикновено, в магазина на Asda Pwllheli на 16 февруари.

Рачков става баща-Анита е бременна Димитър Рачков ще стане баща през есента – разкрива сензационно „Уикенд“. Официалната половинка на…Feb 4 2021vijti.com

С влошаването тя се обади на майка си Андреа и сестра си Кейт, които след това извикаха линейка.

25-годишната жена казва: „И преди съм имала такава болка и преди това са ме вкарвали, така че предположих, че е нещо подобно.

Обадих се на майка ми и сестра ми, мислейки, че може да се върне, така че те дойдоха да ми помогнат. „Когато стигнаха там, болката се промени и следващото нещо, което знаех, че съм на пода. После половин час по-късно той се роди.Кейт, която също работи в същия магазин на Asda на бюрото за обслужване на клиенти, каза: „Побързахме да помогнем, защото тя не се чувстваше добре и си помислихме, че това е апендицит. „В един момент тя каза:„ Мисля, че ще имам бебе “и ние се засмяхме. Така че беше доста шокиращо, когато се оказа, че тя е права! Тя наистина нямаше представа, че е бременна. Тя не се показваше и не усещаше бебето да се движи. Когато фелдшерите пристигнаха, те разбраха, че тя ражда и започнаха да я карат до най-близкото родилно отделение, което беше на 30 мили в Бангор. Но тъй като беше ясно, че бебето й ще излезе бързо, трябваше да спрат на паркинга на магазина, където Дийн току-що беше приключил смяната си. Акушерката от общността беше наблизо и успя да помогне за раждането на Хари.

Бременна булка подслуша баща си и годеника си и избяга от сватбатаПонякога нечии думи, казани дори с добри намерения, могат да съсипят живота ни. Никол, героинята на …Dec 28 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!