Рачков става баща-Анита е бременна

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Димитър Рачков ще стане баща през есента – разкрива сензационно „Уикенд“. Официалната половинка на комика – младата Анита Димитрова, е бременна от него.

Според собствените признания на блондинката пред нейни приятелки тя е в третия месец. Това означава, че Анита е заченала през ноември, когато започна вторият локдаун в държавата – отбелязва изданието.

В мрежата стана страшно заради Рачков! Поискаха от Маги Халваджиян да… СНИМКАСлед като стана ясно, че най-вероятно Димитър Рачков няма да води вече заедно със Зуека култовото шо…Jan 15 2021vijti.com

Красавицата е научила радостната вест малко преди Коледа. Заедно с Димитър Рачков двамата приели като красиво знамение хубавата новина. Разбрали се да запазят в тайна щастливото предстоящо събитие, колкото може по-дълго. И докато суеверният Митко спазва обета за мълчание, припряната Анита вече се е похвалила на няколко свои приятелки, че й предстои да бъде майка. Полът на бъдещото бебе все още не е известен.

Любовта на Рачков и бишвата плеймейтка се развива доста скоростно. Двамата са заедно вече година и половина. Тя е едва на 23, а той на 48 години.
„Откакто е с нея, Митко сякаш разцъфна – отново е весел и жизнерадостен. Анита май се оказа идеалната жена за него“ – коментират негови колеги.
Изданието припомня, че Рачков вече има син, който е тийнейджър. Момчето носи името на баща си и е от връзката на актьора със сценаристката Христина Апостолова, която в момента е половинка на Евтим Милошев.

Маги Халваджиян с извънредно решение! Взе под крилото си култов журналист, а Рачков…Маги Халваджиян разширява екипа си с хора, които не са част от голямата арменска фамилия. Известният…Jan 16 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!