Бременна булка подслуша баща си и годеника си и избяга от сватбата

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Понякога нечии думи, казани дори с добри намерения, могат да съсипят живота ни. Никол, героинята на тази история, вече е напълно наясно с това, защото е изпитала силата на тежките думи на свой гръб. И то в деня на собствената си сватба, предават от jenata.blitz.bg. В популярния американски форум Reddit младата жена разказва как цели две години е била щастлива с приятеля си Майкъл. Всичко помежду им било повече от прекрасно. Младежът обаче изобщо не бързал да й предложил брак.

Невена Цонева разплака зрителите на Нова тв, след като свали маската на Булката„Невена Цонева имаше всички причини на света да не участва в „Маскираният певец“, но излезе на сцена…Dec 6 2020vijti.com

Докато един ден тестът за бременност, който си направила, не показал две чертички. Никол дълго не се решавала да сподели новината с Майкъл. Накрая, на една от романтичните им вечери, изплюла камъчето. Майкъл изглеждал доста объркан, но се държал като истински мъж и още на следващия ден й предложил да се омъжи за него. Родителите на младежите приели новината положително. Семействата се познавали от дълго време и заедно се заели с подготовката на сватбата.

Всичко било наред, докато не дошъл големият ден. Майкъл минал през дома на Никол, за да вземе нещо и в коридора се засякъл с баща й. Самата булка пък била в тоалетната и успяла да чуе всичко, което си говорят двамата най-важни мъже в живота й. „Майки, много жалко, че повтаряш моята история. Аз се ожених за майката на Ники по същия начин – не по любов, а само защото тя забременя. Но, повярвай ми, постепенно се влюбих в нея.

Виждам изписаното на лицето ти съмнение, а понякога дори ми се струва, че виждам ужас в очите ти. Но всичко ще се оправи. Това ще те направи мъж“, казал бащата на бъдещия си зет. В този момент Никол разбрала, че не се е объркала, когато е видяла същия страх и съмнение в очите на любимия си. Тогава тя отдала всичко на вълнението, но думите на баща й й отворили очите. Дори когато Майкъл й направил предложението, произнасял всяка дума с мъка, сякаш я изтръгва от себе си.

Младата жена не искала да бъде бременна. Тя искала просто да обича и да бъде обичана. Никол изчакала търпеливо баща си и Майкъл да излязат навън, отишла в стаята си и съблякла булчинската рокля. Събрала набързо най-необходимите си вещи в малка чантичка, облякла се и излязла през прозореца. Сватбата не се състояла. Цяла седмица Никол прекарала при най-близката си приятелка. А какво се случва с нея сега и родила ли е бебето, не се знае.

Деница Сачева булка на полицай / СНИМКИМинистърът на труда и социалната политика – Деница Сачева, е майка героиня. Тя отглежда сама осинове…Dec 2 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!