Анита на Рачков няма търпение да роди близнаци (Снимки):

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Само преди няколко дни в медиите плъзна мълвата, че новата половинка на Димитър Рачков , красивата  Анита Димитрова , очаква първото им дете. Дали това е истина, само времето ще потвърди, но от nie-jenite.bg твърдят, че бившата адреналинка вече няма търпение да стане майка .

В социалния си профил тя нонстоп споделя постове на бебешки теми или снимки с очарователни бебоци.Последното й стори е с две новородени близначета, които са се гушнали и сякаш се целуват. Анита не скрива възхищението си и се размеква в коментарите под поста.

новородени близнаци

Според запознати тя е някъде в началото на четвъртия месец и все още не знае пола на бебето. Плеймейтката обаче от малка си мечтаела един ден да има близнаци, които да облича еднакво.

Рачков и Анита

Рачков бил също много въодушевен от предстоящата поява на детето. Той има син на 14 години и отдавна иска да го дари с братче или сестриче. Още докато беше с Мария Игнатова, комикът мечтаеше да си имат бебе, но водещата бе твърдо решена, че не иска да ражда повече. Именно това бе и причината двамата в крайна сметка да се разделят, гласи мълвата.

Рачков става баща-Анита е бременна Димитър Рачков ще стане баща през есента – разкрива сензационно „Уикенд“. Официалната половинка на…Feb 4 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!