Момиче си направи селфи край водопада и случайно засне смъртта

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Когато Анека Бадинг плувала във вира на популярния водопад, тя не подозирала, че точно зад нея се случва трагедия.

24-годишната Бъдинг използва стик, за да снима себе си и приятелите си във водопада Макензи в Националния парк Грампианс в събота, 20 януари, но неволно запечатва последните моменти от живота на човек , попаднал в кадър.

Ева Веселинова трогна с лично признание (Снимка)Ева Веселинова е по-щастлива отвсякога и е в трепетно очакване на близнаците си. Срещата й с тях изг…Feb 1 2021vijti.com

Мъж, за когото се смята, че е 28-годишен гражданин на Тайван, скочи във водата и се удави, докато приятелите му се опитваха да го спасят.

Бадинг плува с двама приятели близо до водопад около 17:00. На този ден тя чува хора да крещят и сочат към място, където водата е много дълбока.

„В този момент нямахме представа какво става. Помислихме, че във водата има някакво животно. Не можахме да разберем какво става и те продължаваха да крещят и да показват “, каза тя пред репортери за The Stawell Times.

„Едно момиче грабна пръчка и се опита да я използва, за да спаси мъжа. Всичко стана за минута удави ”, каза тя.

Бадинг каза, че се е опитала да се обади на спасители, но никой в ​​района не е имал телефонен сигнал. „Никой не знаеше какво да прави и ние не можахме да разберем.

Краката ми трепереха, когато разбрах какво се случва, но никой не знаеше какво да прави “, каза тя пред репортери на вестника. Тя каза, че спасителят, който е бил на водопада, е скочил във водата, но е разбрал, че водата е твърде дълбока и налягането е твърде силно, така че той не посмял да се гмурне дълбоко под водата. „Всички му казахме да не рискува.

Слава Богу, че не го направи ”, каза момичето. Трябвало да кара 10 минути до мястото, където телефоните имат обхват, и тогава успяла да разговаря със службите за спешна помощ. Казали й, че под водопада има скален перваз, в който човек може да заседне.

Тялото на мъжа е намерено около 9:30 сутринта в неделя сутринта, според вестник The Age. Сега Бадинг иска да призове властите да инсталират предупредителен знак и да подобрят качеството на телефонния сигнал. „Плувахме там, където се удави този човек“, каза тя.

„Можехме да сме ние. Всички бяхме много развълнувани на връщане и казахме, че сме щастливи, че сме живи. “

„Във всички национални паркове и резервати в щата е важно посетителите да четат предупредителните знаци и да следват съветите на рейнджърите в парка“, добави главният оперативен директор н парка, Саймън Талбот.

Талболт каза пред списание The Stalwell Times, че плуването е забранено при водопада и има три знака предупреждаващи за това.

Коя е истинската снимка на Лили?Тези дни в свое интервю за сайта на журналистката Валерия Велева, Лили Иванова се ожали от фалша, ко…Jan 28 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!