Коя е истинската снимка на Лили?

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Тези дни в свое интервю за сайта на журналистката Валерия Велева, Лили Иванова се ожали от фалша, който е залял страната. По този повод Евгени Минчев я обвини, че сама тя залага на фалша – в случая, показвайки ни напълно нереални свои образи.

Лордът напомни снимка на певицата, разпространена в пресата около официално 80-ия й рожден ден преди 2 г. Той я сравни с последния й фотошопнат, също официален, портрет, който звездата на естрадата публикува първо на своята лична страница във Фейсбук, а после и в медиите. „Изводите за истината и морала са за вас“, остроумно отбелязва Минчев.

Самата Лили периодично отнася критики, че на официалните си снимки е „дорисувана“ и изкуствено подмладявана с помощта на фотошоп. На фотосите си изпълнителката на „Панаири“ изглежда поне с половин век по-млада, отколкото е в действителност.

Напук на пандемията: Лили Иванова с шеметно 6-месечно турнеКоронавирусът сграбчи гърлото на целия свят и отложи с цяла година културните и музикални събития на…Jan 2 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!