Павел Глоба: Кармичната задача за 2021 г. за всеки знак от зодиака. Какво трябва да развиете през 2021 г., за да бъдете успешни

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

2021 г., от астрологична гледна точка, обещава да бъде година с по-голяма динамика и стабилност .

Планетата на късмета Юпитер също ще ни подкрепи през новата година и ще ни даде повече лекота, късмет и щастливи шансове.

Първите шест месеца на 2021 г. Черната Луна ще се премести в знака на финансите в Телец. Това предвещава разцвета на измамниците и спекулациите с валути и пари. За да сведете до минимум възможността за парични загуби през първата половина на 2021 г., трябва да бъдете много внимателни по отношение на разходите си.

Понастоящем е благоприятно да се занимавате с натрупване и съхраняване на парите си. Но също така 2021 г.

за всеки знак от зодиака е подготвил свои собствени кармични задачи, от изпълнението на които ще зависи по-нататъшният успех.Северните и южните лунни кармични възли са отговорни за кармичните задачи в небесния фронт. Тези фиктивни точки са пресечната точка на две орбити на Луната и Земята.

Северният възел дефинира към какво трябва да се стремим, а южният възел показва вече формирания опит.

Когато възлите преминават през определен знак, те попадат в определен дом на хороскопа, който е отговорен за една от най-важните области в живота ни.

Северният възел показва района, където трябва да положим усилия и да се развием, това ще допринесе за подобрение в района, където отива южният възел.

И така, какви са предизвикателствата пред зодиите?

Овен , вашият Северен възел ще се движи съответно в къщата на комуникациите и краткосрочните курсове, вашата задача е да бъдете по-общителни и да подобрите уменията си.

Телец , вашият Северен възел активира финансовия сектор, така че вашата важна задача е да се концентрирате върху намирането на допълнителни източници на доход.

Близнаци , Северният възел ви поставя цели за развитие на вашата личност и външен вид.

Рак , Северният възел изисква да развиете своето духовно и творческо ниво.

Лъвове , за вас Северният възел активира царството на групите и приятелите, трябва да се стремите да станете лидер в групи и общности, както и да общувате повече.

Дева , в Северния възел, трябва да се концентрирате върху кариерата си и да направите всичко възможно в тази посока.

Везни , трябва да се стремите по Северния възел за повече взаимодействие с хората в чужбина, за изучаване на чужди езици и висше образование.

Скорпиони , Северният възел ще изисква от вас да се развивате в банковия сектор, в работа с чужди пари или в психологическа работа върху себе си.

Стрелец , вашият Северен възел активира темата за партньорството и брака, предлагайки да изградите сериозен и силен съюз.

Козирог , трябва да се концентрирате върху работата и здравето си по Северния възел.

Водолеи , според Северния възел трябва да сте активни в хобито си, деца.

Риби , според Северния възел трябва да се справите със семейството си и дома си, както и с недвижими имоти.

Тамара Глоба: Тези зодии ще са най-големите късметлии през 2021 г.Всички се надяваме 2021 година да е много по-добра от 2020 г. На този етап астролозите твърдят, че н…Jan 19 2021vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!