Как да премахнеш брадавици, кокоши трън и папиломи без лазер и горене – 5 домашни метода от кухнята:

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Брадавиците са един от най-често срещаните кожни проблеми , които могат да се появят навсякъде по тялото, но най-често се появяват на ръцете и краката. Брадавиците могат да растат на групи или поотделно и да имат груба повърхност, понякога с видимо черно петно ​​в средата.

кокоши трън

С тези 2 простички рецепти и крачетата ми винаги ухаят вълшебно, без гъбички и влажни стъпалаВсички сме преживявали неприятната ситуация, когато събуваме обувките, а от краката ни се разнася см…Sep 14 2019vijti.com

Човешкият папиломен вирус (HPV) е това, което причинява брадавиците. Този вирус може да зарази друг човек и може да се разпространи в други части на тялото ви чрез кожни лезии или драскотини.

Има много различни видове брадавици . Често срещани са обикновените, плоски и плантарни брадавици (наричани още кокоши трън). В повечето случаи брадавиците обикновено изчезват за период от 6 месеца до 2 години. Но тъй като те могат да причинят неудобства, можете да се отървете от тях по-бързо, като използвате прости домашни средства .

Природата е готова да ви помогне!

кожни брадавици

Представяме ви ТОП-5 домашни убиеца на брадавици :

1. Чесън

Чесънът има антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства за борба с вирусни инфекции.

глави чесън

Счукайте скилидка чесън и нанесете получената смес върху засегнатото място. Покрийте с превръзка. Оставете чесъна да подейства 20 минути и след това измийте старателно мястото на брадавиците. Повтаряйте това лечение два пъти дневно в продължение на около седмица. Поради острите ефекти на чесъна, брадавиците ще започнат да се подуват и да падат. Заздравяването на по-големи брадавици може да отнеме повече време. Ако не ви харесва миризмата на чесън, можете да приемате капсули чесън три пъти на ден през цялата седмица.

2. Ябълков оцет

Ябълковият оцет също има антивирусни, антибактериални и противогъбични свойства.

домашен оцет

Разредете две части ябълков оцет с една част вода. Нанесете чист памучен тампон, напоен с разтвора, върху мястото на брадавиците. Покрийте мястото с бинт или марля. Повтаряйте тази проста процедура в продължение на няколко седмици. След няколко дни брадавиците ще започнат да потъмняват. Скоро брадавиците ще паднат, оставяйки малък белег, който постепенно ще изчезне.

3.Витамин С

Витамин С е много киселинен и следователно може да помогне за премахването на брадавици и в същото време да помогне в борбата с вируса.

витамин С

Натрошете две или три таблетки витамин С в купа. Добавете малко вода и разбъркайте, за да се получи гъста паста. Втрийте пастата в брадавицата и покрийте мястото с превръзка. Отначало това ще предизвика усещане за парене, но бързо ще премине.

4. Топла вода

Чрез леко накисване на брадавиците в гореща вода те ще омекнат и това ще спомогне за бързото им свиване.

топла вода

Топлата вода също ще помогне в борбата с вируса и ще предотврати инфекцията. Топлата вода обикновено работи чудесно, но някои хора добавят и бял оцет или магнезиева сол към горещата вода, за да направят лечението още по-ефективно!

5. Сода

Поради своите антисептични и силни противовъзпалителни свойства, содата може да помогне в борбата с вирусите, причиняващи брадавици.

сода бикарбонат

Смесете една чаена лъжичка бял оцет със сода за хляб, за да направите гъста паста. Нанасяйте върху брадавиците два пъти на ден (веднъж сутрин и веднъж вечер). Можете също така да смесите содата с рициново масло, за да се получи паста. Нанесете я върху брадавицата и покрийте мястото с превръзка. Оставете за една нощ и свалете превръзката на следващата сутрин. Повтаряйте няколко дни, докато брадавиците изчезнат.

Тази отвара трепе гъбички на ноктите за няколко дни Ще трябва да вземете тридесет листа дафинов лист, да ги поставите в емайлирана тенджера и да изси…Feb 27 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!