Симона показа снимка на бебето, но Глория не искала да я наричат „баба“

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Симона Загорова изненада всички с новината, че съвсем скоро ще става майка. Тя успя да запази в пълна тайна това щастливо събитие почти до финала.

Глория разкара зетя месец преди раждането на внучето ѝ (Снимки): Навръх Бъдни вечер долетя прекрасна новина от дома на примата на поп фолка, Глория . Дъщерята на и…Dec 29 2020vijti.comВ първия ден от новата година тя реши да повдигне още повече завесата и да покаже снимка от видеозона, която толкова много разчувствала нея и приятелят й Даниел Милушев.

„Благодаря на Бог за това, че гледам смело напред и с надежда за всичко хубаво, което ни предстои! Вярвам, че тази година ще ни донесе много радост и усмивки! Бъдете здрави! Бъдете щастливи! Мечтайте! Вярвайте в чудесата! Грижете се за близките си! Напомняйте им колко са важни за вас! Постигнете целите си! Нека новата година бъде по-добра за всички ни! Обичайте се“, написа дъщерята на Глория в социалните мрежи и пусна първата снимка на бебето си, което ще се пяови ан бял свят до броени дни.

Феновете на двете певици са много изненадани от тази новина, тъй като Симона е едва на 24 години и знаем нейната майка колко много държи на добрия имидж. Оказа се, че Глория е не по-малко щастлива от факта, че в къщата й ще се чуе бебешки плач. Била малко разочарована от факта, че полът на бебето е мъжки, но се зарекла да му подари цялата си любов. Категорично отказва да я нарича „баба“, ще го научи да се обръща към нея по име, пише още „Блиц“.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!