Напук на кризата: Първата ни дама Деси Радева сияе в палто за 2300 лева (Снимки)

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Зимният гардероб на първата дама Десислава Радева изобилства от маркови придобивки. Макар напоследък да няма официални поводи, на които да ги облича, съпругата на Румен Радев е притежателка на няколко дизайнерски палта, купени от лъскавите бутици на столичната ул. „Съборна“.

Това се казва лукс: Първата ни дама Деси Радева с рокля за 6242 леваТоалетите на първата дама Десислава Радева продължават да вълнуват обществеността, макар в последно …Oct 31 2020vijti.com

Една от най-знаковите й връхни дрехи, с която позира до руския държавен глава Владимир Путин преди 2 години по време на срещата на върха за отбелязване 100 години от приключването на Първата световна война, всъщност е дело на любимата й марка „Макс Мара“. Проверка на „Ретро“ показва, че палтото перелина, изработено от висококачествена вълна, все още може да бъде открито в търговската мрежа. То се предлага в онлайн магазина на „Хародс“ – най-известния универсален търговски център за дизайнерски стоки в Лондон.

Черният модел, какъвто всъщност Радева притежава, вече е изчерпан.
Наличен е само в сив цвят, но цената и на двата артикула е една и съща – 1035 паунда, или 2300 лева. Това се равнява на доходите, които един възрастен човек с минимална пенсия получава в рамките на 9 месеца.

Марковото палто Ген. Деси не подбрала сама, а с любезното съдействие на известната бизнес дама и модистка Илиана Алипиева, която всъщност е лицензиран вносител на колекциите на голяма част от световните модни къщи у нас. Именно тя често консултира президентшата за стила й и й помага в избора на тоалети, когато те не са специално изработени от личната дизайнерката на Радева – Невена Николова.

Хора от обкръжението на съпругата на президента издават, че шармантното палто на „Макс Мара“ съвсем не е единственото от марката, което тя притежавала. Още през първата година от мандата на съпруга си Радева си купила още 3 палта, които да съчетава с официалните си тоалети. Едно от тях носила и по време на злополучната визита на президента в Естония преди седмици, откъдето той бе прокуден заради укриване на информация, че е бил контактен с болни от коронавирус.

Близки на загиналата д-р Мериян Радева търсят нов дом на малката КиараБлизки и приятели на загиналата нелепо край малкотърновското село Младежко 26-годишна лекарка търсят…Sep 29 2020vijti.com

Зимният гардероб на президентшата прелива от маркови придобивки

Припомняме, че Ген. Деси е страстен привърженик на една от любимите марки на Мелания Тръмп и още от стъпването си на „Дондуков“ 2 се старае да имитира нейния безупречен стил, купувайки си сходни с нейните тоалети. С бял гащеризон на „Макс Мара“ за 1800 лева Радева цъфна на приема по случай 80-ия юбилей на Симеон Сакскобургготски в двореца „Врана“ през 2017 г. Няколко месеца по-късно отново облече тоалет на същата модна къща за 920 лева и застана с него редом до идолката си Мелания в Белия дом. Миналата есен пък триумфира в посолството ни в Ню Йорк в червена рокля с дълбоко деколте, отново дело на „Макс Мара“, струваща 2106 лева.

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!