Бърз миш-маш по селски, който ни кара да си оближем пръстите и да питаме за още

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Едва ли има някой от нас, който да не си пада по бързите, традиционни български ястия, които се приготвят лесно и бързо, а стават много вкусни. Днес ще ви разкрием една малко по-различна рецепта за добре познатия ни миш-маш. Освен, че е наистина лека храна, той е и полезен за тялото ни, защото няма почти никакви мазнини в него, печен е и съдържа зеленчуци и сирене, които са от изключителна важност за организма ни.

Ирина Тенчева отслабва с Ангелска супа – ето рецептата (Снимки): Ирина Тенчева е всеобща любимка у нас още от времето си на ТВ-водеща. Понастоящем се изявява преди…Feb 14 2021vijti.com

Освен това, в повечето случаи нямаме кой знае колко време да се подвизаваме в кухнята и затова всякакви рецепти, които ни дават възможността едновременно да си приготвим домашна храна, но и да става бързо, са с приоритет пред останалите.

Необходими са ни следните продукти:
триста и петдесет грама домати – около два средно големи домата,
сто и петдесет грама печен пипер,
една зелена чушка,
петдесет грама краве сирене,
две яйца,
сол на вкус,
черен пипер на вкус,
една щипка риган и малко зехтин.

Начин на приготвяне:
Намазняваме тава за печене и подреждаме в нея доматите, които предварително сме нарязали на шайби. Върху него подреждаме нарязаните на парченца печени чушки, а отгоре слагаме нарязана на кръгчета зелена пиперка. Поръсваме с малко сол, като не забравяме, че по-нататък ще сложим и сирене, което също е солено, малко черен пипер и запичаме в загрята на двеста градуса фурна за около двадесет минути.

Изваждаме тавичката от фурната, чукваме две яйца, слагаме една-две плочки сирене и поръсваме с риган и зехтин. Печем още десетина минути – докато видим, че сиренето е станало леко златисто, а яйцата са запечени и получаваме страхотен миш-маш само за трийсет минути!
Да ви е сладко!

Лятно пречистване със супа: Ядеш на корем и край с възпалението, тлъстинките и стомашните проблеми! Когато става въпрос за пречистване на организма със супа , можете да сте сигурни, че процесът е ес…Jun 23 2020vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!