ABC: 6 българи са извършили тежко престъпление с 14 годишно момиче в Испания

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Кадър Гугъл мапс и Полиция на Испания

Ново петно за България в европейските медии.

Българи са извършили тежко престъпление спрямо 14 годишно момиче в Испания.

Смята се, че жертвата в била опиянена с алкохол и наркотични вещества, за да не може да оказва съпротива.

В Испания задържаха 6 български граждани, които насила са извършили полов акт с 14-годишно момиче.

Село Ценово e под блокада заради жесто престъпление Русенското село Ценово e под блокада. Жандармерия е затворила всички пътища от и към селото. По и…May 22 2020vijti.com

Престъплението е извършено в градчето L´Ollleria, област Валенсия, съобщава вестник АВС, цитиран от worldbg.eu. Жертвата е подала жалба в полицията за групово изнасилване, извършено през миналия уикенд, на което вероятно са присъствали 15- 20 младежи.

Според информацията, изнесена от Гражданската гвардия сред задържаните има един непълнолетен младеж, който е пуснат на свобода и ще бъде призован да даде показания в прокуратурата за малолетни в присъствие на родител или настойник. Останалите са на възраст между 18 и 25 години, пише блиц.

Не се изключват още арести. Смята се, че жертвата в била опиянена с алкохол и наркотични вещества, за да не може да оказва съпротива. Петима от задържаните са участвали в акта, а малолетният е бил само свидетел. Той ще бъде подведен под отговорност, затова че не е оказал помощ на жертвата и не се е опитал да възпрепятства престъплението.

Помните ли убитите сестри Белнейски: Какво се случва с почернената им майка 12 години след бруталното престъплениеВ нощта на 27 срещу 28 януари преди 12 години две млади български момичета намериха смъртта си. Това…Jan 29 2019vijti.com

[wpdevart_facebook_comment]

Още интересни публикации

error: Content is protected !!